EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2876 tot 2880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

Russische premier hekelt Amerikaanse sancties: "Sancties betekenen totale handelsoorlog"

De sancties tegen Rusland waar de Amerikaanse president gisteren zijn handtekening onder zette, betekenen niets minder dan een totale handelsoorlog tegen Rusland. Dat schrijft de Russische premier Dmitry Medvedev op Facebook. Hij heeft alle hoop opgegeven dat de relaties tussen beide landen zullen verbeteren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

Er komt geen eind aan de lekken: “Met Poetin had ik een fijn gesprek, dit is gewoon belachelijk”

De Amerikaanse krant Washington Post heeft de transcripties bekomen van de telefoongesprekken die president Trump kort na zijn inhuldiging in januari voerde met twee van zijn ambtsgenoten: de Mexicaanse president Enrique Peña Nieto en de Australische premier Malcolm Turnbull.

Met Peña Nieto sprak Trump uiteraard over de bouw van de muur aan de zuidelijke grens met Mexico, met Turnbull sprak hij over de opname van 2.000 vluchtelingen uit Australische detentiecentra, een overeenkomst die de premier had gesloten met Trumps voorganger Barack Obama.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

Een mysterieuze Spanjaard steekt Jeff Bezos voorbij als 2e rijkste persoon ter wereld

Tenzij je de Facebookpagina van Slim Beleggen regelmatig volgt, heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord van Amancio Ortega. Deze mysterieuze Spanjaard komt zelden in het nieuws maar werd deze week wel opnieuw de 2e rijkste persoon ter wereld. Hij steekt Jeff Bezos van Amazon opnieuw voorbij.

Vorige week werd Bezos nog een halve dag de rijkste persoon ter wereld. Hij stootte eventjes Bill Gates van de troon. Maar sindsdien staat het aandeel Amazon zo’n 5% lager en speelde de CEO enkele miljarden kwijt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump

‘Trump heeft gelijk als hij zegt dat het allemaal leugens over hem zijn’ – ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’ - ‘Amerikaanse elite is door-en-door corrupt’

Obama’s CIA-directeur John Brennan, die onlangs op TV een feitelijke staatsgreep tegen Trump suggereerde, is de grote man achter de volledig uit de duim gezogen ‘Russische samenzwering’.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2017

Kan iemand Kees vertellen wat de Russen gedaan hebben?

De Verenigde Staten willen sancties opleggen aan China, maar ook aan Rusland. Alleen vraagt BNR-macro-econoom Kees de Kort zich af waar al die sancties op gebaseerd zijn. Oh ja, en met de wereldeconomie gaat het ook nog steeds niet lekker.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs