EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28751 tot 28755
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Maak kennis met het orgaan dat ons geld controleert en manipuleert

Dit nooit verkozen orgaan luistert naar de naam Bank for International Settlements (BIS) en fungeert als Centrale Bank voor alle nationale banken in de wereld. De BIS is gelokaliseerd in het Zwitserse Bazel maar heeft eveneens vestigingen in Hong Kong en Mexico City. In essentie is dit orgaan nooit verkozen, ze zijn aan niemand enige verantwoording verschuldigd in de wereld en ze betalen geen belastingen en hoeven aan geen enkele nationale of internationale wet te voldoen. Laat u verder niets wijsmaken door allerlei mooipraters. De BIS is een staat op zichzelf waar niemand belasting betaald en iedereen ver doorgedreven diplomatieke bescherming heeft. En, onze gouverneur van de NATIONALE bank is hier eveneens lid van via de ECB.

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

'Dikke krimp economie in september'

De Nederlandse economie krimpt in september met bijna twee procent, vergeleken met een jaar eerder. Een kater voor Prinsjesdag.

De Nederlandse economie krimpt in september met bijna twee procent, vergeleken met een jaar eerder. Een kater voor Prinsjesdag.

Dat voorspelt De Stand van Nederland, de barometer voor de economie van Z24.nl.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Manipulatie goud nu in het voordeel van de goudprijs

Volgens Jim Sinclair werkt de manipulatie van goud nu in het voordeel van de goudprijs. Hij ziet onderstaande gebeurtenissen op de goudmarkt:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Minimumloon voorziet in alledaagse behoeften

In Nederland ligt het benodigde bedrag voor alledaagse behoeften lager dan het wettelijk minimumloon. Daarmee is het Nederlands minimumloon relatief luxe.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

U.S. Mint ziet vraag naar American Eagles weer toenemen

Frank McGhee, head dealer bij Integrated Brokerage Services LLC in Chicago, volgt de evolutie op de markten voor edele metalen op de voet. Het stelt een zeer interessant fenomeen vast en dat is dat elke verzwakking van de Dollarkoers een stormloop op de edele metalen inluidt.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs