EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28766 tot 28770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

'Crediteuren VS worden zenuwachtig'

Japan, een van de grootste bezitters van Amerikaanse schuldpapier, zou volgens analisten ook in de problemen komen als de VS niet meer aan de verplichtingen kunnen voldoen.

Aso liet dinsdag weten dat ''de VS een situatie moeten voorkomen waarin het land niet meer zijn schulden kan betalen en plotseling zijn AAA-waardering kwijtraakt''. Volgens Aso zou Washington zich er ''volledig bewust van moeten zijn dat als dit gebeurt, het land in een diepe crisis terechtkomt''.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

US Treasury: goudverkoop zou wereldwijde financiële systeem destabiliseren

Ben Bernanke deed onlangs de onvergetelijke uitspraak dat niemand goud werkelijk begrijpt. Vermoedelijk had hij het vooral over zichzelf, want zijn collega’s bij de US Treasury hebben heel goed door welke rol goud speelt in het financiële systeem.

Dagelijks worden wij geconfronteerd met negatieve berichtgeving over goud. Het levert geen rendement. Het zou zogenaamd geen monetaire rol hebben. Goudbezit is volstrekt overbodig. Het is daardoor waardeloos. Of niet?

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

7500 banen voor mensen met arbeidsbeperking

Werkgeversorganisatie AWVN gaat 7500 banen creëren voor mensen die op de arbeidsmarkt een moeilijke positie hebben. Dat zijn bijvoorbeeld mensen met een lichamelijke handicap of met een verstandelijke beperking.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Slovenië overweegt financiële hulp te vragen

Slovenië zal buitenlandse hulp moeten vragen als de financieringskosten voor het land zo hoog blijven als ze nu zijn. Dat zei Bostjan Jazbec, de president van de centrale bank van Slovenië. Zijn opmerkingen wijzen erop dat Slovenië mogelijk spoedig al een beroep zal moeten doen op het Europese noodfonds.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

China blijft meer dan 100 ton goud per maand importeren + super interessant infographic over China en goud

China's netto goudaankopen vanuit Hong Kong daalde met 5 procent in augustus, maar staat voor de vierde maand op rij boven 100 ton. Er was vooral een sterke vraag naar juwelen en goudbaren aldus Reuters.

De netto goudstroom bedroeg 110,50 ton - de totale import bedroeg 131,37 ton.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs