Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 28766 tot 28770
Bron: nrc.nl
Geplaatst: zaterdag 13 juli 2013

'Samsom: juist in de crisis moeten we nivelleren'

Binnenland De nivelleringsplannen van het kabinet moeten doorgaan. Dat zegt PvdA-leider Diederik Samsom zaterdag in een interview met De Telegraaf. Hij zegt er juist in crisistijd voor te willen zorgen dat mensen met de laagste inkomens niet de dupe worden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 13 juli 2013

Biflatie Bulletin : Energiek energieakkoord

15.000 banen zou het Energieakkoord dat afgesloten werd moeten opleveren.  400 Miljoen wordt geïnvesteerd in de isolatie van huurwoningen, er komen duizenden windmolens op land en zee bij en oude kolencentrales gaan dicht.  In 2050 moet de energievoorziening in internationaal verband volledig duurzaam zijn.  Het lijkt een mooi plan met een toekomstvisie en duurzame investeringen. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 13 juli 2013

Stormloop om zwart geld aan te geven

Er is de jongste dagen een ware stormloop voor de fiscale regularisatie van zwart geld in ruil voor een boete. Tot en met 25 juni hadden al 5.852 Belgen maar liefst 883 miljoen euro zwart geld aangegeven bij Financiën. De voorbije twee weken zijn daar nog maar eens 10.862 aangiften bij gekomen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

'Rutte snapt geen bal van economie'

Hoogleraar Economie en Overheidsfinanciën Bas Jacobs kraakt het kabinetsbeleid van premier Rutte tot op het bot af. In een interview met Maarten van Rossem hekelt hij de 3-procentsnorm.

Politici zien de crisis als een kwestie van schuld en boete. Dat is een misverstand, zegt Jacobs. "Staatsschulden waren niet de oorzaak van de crisis, dus als we die gaan bestrijden nemen we de oorzaken niet weg.’

Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Daytrading

Iedereen heeft er weleens van gehoord, of er zelfs over gedacht om het zelf te worden: fulltime daytrader. Vanuit je eigen huis veel geld verdienen. Een aantal uur per dag doorbrengen achter een paar pc monitors en met slechts een paar muisclicks de orders naar de beurs sturen. Er zit geen limiet op wat je kan verdienen, als je maar net iets slimmer bent dan de massa beleggers op de beurs. Financieel onafhankelijk zijn. Geen vervelende baas die heel de dag in je nek zit te hijgen. Op vakantie wanneer je maar wil, je hebt de vrijheid en geld is geen probleem. Een snelle auto, dure kleding, een tweede huis in het buitenland…….