EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28771 tot 28775
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Vraag naar juwelen vanuit Indonesië kan goudprijs sterke duw in de rug geven

Wanneer we praten over de consumptie van goud op de groeimarkten hebben we het meestal over China en India. Indonesië wordt vaak over het hoofd gezien en dat is volledig ten onrechte. De archipel van 17.000 eilanden bezit namelijk de potentie om een belangrijke afzetmarkt te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

'Regionaal herstel blijft voorlopig uit'

Dat schrijft het economische bureau van ING in een dinsdag verschenen rapport.

Dat schrijft het economische bureau van ING in een dinsdag verschenen rapport.

Dit jaar zullen de provincies hun economie volgens de bank nog verder zien krimpen. De tweede helft van het jaar zal naar verwachting wel beter zijn dan het eerste halfjaar, geholpen door een aantrekkende export.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

China heeft zijn spooksteden, Portugal zijn spookwegen

Net wanneer Europese politici overal aanwijzingen zien dat ‘het ergste economische leed nu wel achter de rug is’, komt de Financial Times met een kort videoclipje dat moet aangeven dat Portugal eigenlijk op sterven na dood is. Het wegverkeer in het Iberische land daalde met 50% in 2012 en met een astronomische 68% in het eerste kwartaal van dit jaar. Daar zijn een paar redenen voor. 900 kilometer aan gratis snelwegen werden na het uitbarsten van de crisis betalend gemaakt. Omdat wagens en reizen zowat onbetaalbaar zijn geworden voor de doorsnee Portugees, blijft die nu gewoon thuis.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Syrië-crisis doet olieprijzen stijgen

De olieprijzen zijn licht gestegen op de Aziatische markt na berichten over een mogelijk militair ingrijpen in Syrië. Een vat (159 liter) van de Noordzeesoort Brent voor levering in oktober kostte vanochtend 111,07 dollar, 0,34 dollar meer dan vrijdag. De Amerikaanse oliesoort WTI werd 0,28 dollar duurder tot 106,20 dollar per vat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

Duizenden criminelen kopen hun vervolging af

Criminelen hebben vorig jaar in 6.677 strafzaken hun vervolging mogen afkopen. Dat vooral bij financiële zaken de vervolging afgekocht wordt, klopt hoegenaamd niet. Er is immers maar sprake van elf financiële dossiers, zo schrijft De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs