Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 28776 tot 28780
Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Bereiken de dalende verkoopcijfers van woningen hun eindpunt?

Voor het eerst in vijf jaar stopt de dalende verkoop van woningen

Voor het eerst in vijf jaar tijd lijkt er een stop te zitten op de dalende verkoopcijfers van koopwoningen. In de eerste helft van 2013 werden namelijk evenveel woningen verkocht als in de eerste zes maanden van 2012, 7000 woningen om precies te zijn. Reden voor een feestje? Gezien de huidige staat van de woningmarkt en de aanhoudende crisis in de bouwsector is het misschien verstandiger om de champagne nog niet te ontkurken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

“Australische goudmijnen stellen het goed, dank u wel”

De prijsval bij het goud heeft de geruchten aangewakkerd dat een aantal goudmijnen in de problemen dreigen te raken. Daarbij werd op de eerste plaats verwezen naar een aantal kleinere mijnbouwbedrijven die zouden moeten worstelen om het hoofd boven water te houden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Nederlandse economie blijft achter

Quote van de Dag : “It’s a recession when your neighbour loses his job; it’s a depression when you lose yours”. 

Harry S. Truman.  Duitsland en Frankrijk doen het plots een stukje beter dan verwacht : plus 0,7 en 0,5 procent respectievelijk. We mogen geen zwartkijkers blijven en elke echte verbetering omarmen.  Maar waarom blijft Nederland achter met min 0,2 procent? Omdat Nederlanders al jaren meer besteden dan ze verdienen, zegt commentator Hans de Geus.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Verkoopdaling nieuwe koopwoningen stopt

Aan de daling in de verkoop van nieuwe koopwoningen lijkt na vijf jaar een einde te zijn gekomen. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Verdien nu geld met deze toekomstige Tech-IPO

Een IPO (Initial Public Offering – eerste publieke notering) van een technologiebedrijf is altijd groot nieuws. De hype rond Facebook heeft het aandeel echter niet veel goeds gedaan. Nog maar recent bereikte het aandeel van Facebook pas terug zijn niveau van tijdens de IPO, ruim een jaar geleden. Technologiebedrijven als Twitter en Alibaba proberen daarom zo weinig mogelijk prijs te geven van hun plannen.