Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 28776 tot 28780
Bron: happynews.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Nederlandse Economie binnenkort uit de recessie

De Nederlandse economie vertoont in het tweede kwartaal van dit jaar nog een kleine krimp van 0,3 procent, maar daarna zet het herstel in. Dat hebben de Rotterdamse economen Philip Hans Franses en Bert de Groot, beiden hoogleraar aan de Erasmus Universiteit, maandag voorspeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Amerika bezwijkt onder schuldenlast

De Amerikaanse economie is sinds 2010 onafgebroken gegroeid met ongeveer 2% per jaar. Voor beleggers en vermogensbeheerders reden om positief te zijn over Amerikaanse aandelen. Maar gaat het wel zo goed in de VS? Er zijn genoeg cijfers te vinden die het tegendeel bewijzen. Deze twee grafieken van

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Huidige stierenmarkt is een zombie

Dit is de meest gehate stierenmarkt uit de geschiedenis. De S&P 500 heeft dit jaar al 23 nominale records neergezet en toch zijn er nog weinig beleggers die geloven in deze stierenmarkt. Het is de sterkste naoorlogse stierenmarkt die veel meer respect verdient. Hoe ver kan deze stierenmarkt nog verder lopen zonder geraakt te worden?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Geloof je in een stijgende goudprijs? Koop zilver!!

Het blijft voorlopig een dubbeltje op zijn kant, het herstel van de goudprijs. Traditioneel zet goud zijn bodem neer in augustus. Er kan dus nog van alles gebeuren. Maar diegene die geloven in een sterk en krachtig herstel van de goudprijs, kunnen misschien beter zilver overwegen, aldus

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Hoe zou het ondertussen in Cyprus zijn?

Patrick BazEnkele dagen na de Cypriotische bankenbailout voorspelde de Eurogroep (PDF) het economisch herstel van het land. Een week later bleek dat die voorspelling te optimistisch was, maar dat de situatie stabiel zou blijven. Nu bericht Reuters over recorddalingen in de prijzen op de vastgoedmarkt.