EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28796 tot 28800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Rijk heeft 57 procent Icesave-geld terug

De Nederlandse staat heeft voor de vierde keer een bedrag teruggekregen uit de boedel van de failliete IJslandse bank Icesave. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Kamercommissie keurt lastenverlagingen horeca goed

De Kamercommissie heeft vandaag een aantal lastenverlagingen goedgekeurd die de invoering van de elektronische kassa in de horeca moeten begeleiden. Het gaat om een RSZ-korting op het vast personeel en een versoepeling van de gelegenheidsarbeid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Na de Duitse verkiezingen, de factuur: Schulden in EU stijgen met 100 miljoen euro... per uur

Johannes EiseleNa haar succes bij de Duitse verkiezingen, zal bondskanselier Angela Merkel aan de Duitse bevolking de factuur voorleggen van de Europese schuldencrisis. Dat zegt het online magazine Deutsche Wirtschaftsnachrichten. De uitkomst van de verkiezingen was volgens het magazine daarbij trouwens van geen enkel belang, want de Europese schulden moeten in ieder geval worden betaald. Aangevoerd wordt dat de nieuwe bewindvoerders zich daarbij alleen zullen dienen af te vragen op welke manier aan de Duitse belastingbetaler en spaarder duidelijk kan worden gemaakt dat er grote offers zullen moeten worden gebracht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Chinezen kopen 5% van Oekraïne!

China heeft een deal gesloten met Oekraïne voor de exploitatie van 3 miljoen hectare van hun landbouwgrond. In ruil daarvoor levert China het materiaal en verstrekt ze een lening van $3 miljard. Ook bouwt China mee aan een belangrijke brug en een snelweg in Oekraïne. Dat allemaal om de eigen voedselvoorziening veilig te stellen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

René Tissen over een Europese bankenunie

Vrijwel geheel onopgemerkt door het overigens zeer aandachtige publiek, maakte de koning in zijn recente troonrede melding van het voornemen van de regering om haar steun te geven aan de vorming van een Europese Bankenunie.

De bankenunie is een lang gekoesterde wens van vooral de zuidelijke lidstaten (want die kunnen daarmee hun bankproblemen aan het oog van de eigen bevolking onttrekken) en van de ECB (want die kan de rekening van deze problemen over alle partijen uitsmeren en gladstrijken).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs