EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28796 tot 28800
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Waarom verliezen we onze koopkracht?

Iedereen weet dat de reële lonen de productiviteit niet heeft gevolgd. We weten ook dat onze lonen minder snel stijgen dan inflatie waardoor we aan koopkracht inboeten. Maar hoe komt dit allemaal, waarom gebeurt dit? 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Fransen hebben de oplossing: meer belastingen

Nadat de Franse regering naast 6.000 miljoen euro aan nieuwe belastingen ook nog eens een btw-verhoging aankondigde, beginnen de ‘ras-le-bol’-reacties in het land diezelfde regering te verontrusten.

‘(Premier) Jean-Marc Ayrault heeft nog minder besef van de Franse realiteit dan van de manier waarop hij zich belachelijk maakt. Hoe kan je mensen uitnodigen om te dromen van een betere toekomst wanneer al wat je ze te bieden hebt, belastingsverhogingen zijn?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Vlaanderen moet deel pensioenlast gemeenten overnemen

De Leuvense burgemeester Louis Tobback heeft tijdens een persontmoeting andermaal geëist dat Vlaanderen een deel van de zware pensioenlast overneemt waaronder de gemeenten momenteel gebukt gaan. In navolging van Luc Martens, voorzitter van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten, vroeg ook Tobback een bedrag van 500 miljoen euro voor de gemeenten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Column Kees de Kort | Volkomen waardeloos

Economiecommentator Kees de Kort benadert de huizenverkopen in de VS dit keer maar eens genuanceerd: 'volkomen waardeloos!'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Maak kennis met het orgaan dat ons geld controleert en manipuleert

Dit nooit verkozen orgaan luistert naar de naam Bank for International Settlements (BIS) en fungeert als Centrale Bank voor alle nationale banken in de wereld. De BIS is gelokaliseerd in het Zwitserse Bazel maar heeft eveneens vestigingen in Hong Kong en Mexico City. In essentie is dit orgaan nooit verkozen, ze zijn aan niemand enige verantwoording verschuldigd in de wereld en ze betalen geen belastingen en hoeven aan geen enkele nationale of internationale wet te voldoen. Laat u verder niets wijsmaken door allerlei mooipraters. De BIS is een staat op zichzelf waar niemand belasting betaald en iedereen ver doorgedreven diplomatieke bescherming heeft. En, onze gouverneur van de NATIONALE bank is hier eveneens lid van via de ECB.

Lees verder op hol.es

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs