EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28816 tot 28820 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Slaan de financiële markten ook de plank mis met Janet Yellen?

De financiële markten in de VS staat voor de grootste ingreep in de afgelopen decennia. Het is alleen nog onduidelijk onder wiens leiding die zal uitgevoerd worden.

We hebben het hier uiteraard over het tapering programma dat de Amerikaanse centrale bank moet uitvoeren. Ze doet het waarschijnlijk met de nodige tegenzin, maar de Fed zal ooit de maatregelen bedoeld om de economie te ondersteunen moeten terugschroeven. Je kan immers niet tot in het oneindige elke maand voor een bedrag van $85 miljard aan obligaties in de financiële markten blijven inkopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Nederland en Duitsland: Is regeren onmogelijk geworden?

In Nederland is er, om in Duitse termen te spreken, een zwart/rode partijencoalitie en een kabinet maar kan er feitelijk niet geregeerd worden omdat er geen meerderheid is in de Eerste Kamer. Dat wat nu over ons burgers wordt uitgegoten was bij de verkiezingen op geen enkele wijze te voorzien. Wat vandaag is kan morgen weer anders zijn.

Er lijkt feitelijk nog maar één ding zeker en dat is oneindige politieke honger naar het geld van ons burgers.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Nederlander kiest voor koophuis met zonnepanelen

44 procent van de Nederlanders koopt liever een woning met zonnepanelen en is bereid hier meer voor te betalen.

Dit blijkt uit een onderzoek van Motivaction in opdracht van Natuur & Milieu onder 722 Nederlanders tussen de 30 en 70 jaar.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Basisinkomen: gaat Zwitserland ons voor?

Het basisinkomen is een concept dat al lange tijd rond zingt. Slim of niet? We hebben voor- en tegenstanders. We hebben allerlei mensen die ‘zeker weten’ wat de gevolgen zullen zijn. Laat ik heel duidelijk beginnen: ik weet het niet zeker, ik kan er enkel over filosoferen. Want je weet pas iets zeker als je het gedaan hebt.

En misschien hebben we straks een voorbeeld: Zwitserland. Ze hebben genoeg stemmen om een bindend referendum aan te vragen. Als de Zwitsers voorstemmen (en dat hebben ze vaker gedaan op projecten waar geen overheid zich aan zou willen branden) hebben we het meest bijzondere sociale experiment sinds… het communisme?

Lees verder op hnwb.nl
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2013

Hoe Warren Buffett 10 miljard verdiende aan de crisis

Wees hebzuchtig, als anderen bang zijn. Toepassing van die wijsheid heeft superbelegger Warren Buffett sinds 2008 al 10 miljard dollar opgeleverd.

Toen de zeepbel rond dubieuze hypotheken voor arme Amerikanen barstte in 2008, sloeg de kredietcrisis in volle hevigheid toe. Zakenbank Lehman Brothers viel om en tientallen andere banken moesten gered worden met honderden miljarden aan overheidsgeld. Het grote feest van lenen, consumeren en nog meer lenen was voorbij.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs