Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 28816 tot 28820
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Steeds meer lokale munten vervangen de Euro

Van de Amsterdamse Makkie tot de Griekse Tems. Door de eurocrisis beginnen burgers steeds vaker een lokale muntsoort. Vanaf deze week heeft ook Rotterdam zijn eigen valuta. Deze heet de Dam, wat staat voor De alternatieve munt, zo staat op follow the money.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Recordbedrag aan achterstallige kredieten

Nooit eerder was de betaalachterstand op uitstaande kredieten in ons land zo groot, blijkt uit de jongste cijfers van de Kredietcentrale. De totale betalingsachterstand bedroeg in juli ruim 2,863 miljard euro. Het vorige record dateert van mei en lag toen op 2,854 miljard euro.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Finse luchtverkeersleiders staken

De Finse luchtverkeersleiders zijn begonnen met een onverwachte staking. De reden hiervoor is een nakende reorganisatie door de luchthavenautoriteiten, meldt de grootste Finse vakbond van luchtverkeersleiders SLJY.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

“Goudmijnaandelen zijn veel en veel te goedkoop”

Beleggers hebben de handdoek in de ring gegooid wat de goudmijnaandelen betreft, ze zijn gecapituleerd zonder voldoende rekening te houden met de fundamentals. Sprott U.S. Holdings Chairman Rick Rule spreekt in dat verband klaar en duidelijke talen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Schuld VS ligt 6 keer hoger dan gemeld

De schuldenberg in de Verenigde Staten bedraagt minstens $ 70 biljoen of 6 keer meer dan officieel wordt gerapporteerd, zo staat op RT.com.

Dit blijkt uit een studie van University of California-San Diego economics Professor James Hamilton, die rekening houdt met alle schulden, inclusief de door de overheid ondersteunende beloftes.