Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 28816 tot 28820
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Chinese minister verwacht lagere economische groei

China verwacht dat zijn economische groei dit jaar zal afzwakken tot 7 procent. Dat liet minister van Financiën Lou Jiwei zich vandaag ontvallen. De regerende communistische partij heeft de eerder gepubliceerde prognose van 7,5 procent nochtans nog niet verlaagd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Portugal vraagt uitstel evaluatie trojka

Portugal heeft zijn internationale geldschieters gevraagd om de volgende evaluatie van de economische vorderingen van het land uit te stellen. Dat meldde het Portugese ministerie van Financiën donderdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Goudmijnaandelen op het beste koopmoment in 13 jaar!

Vrijwel niemand hecht nog enig geloof in goudmijnaandelen. Zelfs de analisten met een lange staat van dienst wierpen recent de handdoek in de ring: zelfs voor hun is de ‘pijn’ ondragelijk geworden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Goldman Sachs ziet China nog altijd zitten

De argwaan t.o.v. China is de laatste tijd weer toegenomen en daar zijn verschillende redenen voor. Enkele macro-economische data hebben niet helemaal gegeven wat er van werd verwacht. Meteen is iedereen opnieuw ‘harde landing’ beginnen te schreeuwen.

Bron: iexprofs.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Nieuwe fase in de beleggingscyclus

Markten reageerden heftig op het vooruitzicht dat de Federal Reserve dit jaar zou kunnen beginnen met het afbouwen ('tapering') van haar obligatie-aankoopprogramma. Ondanks de verwarring die ontstond over het verdere verloop van het monetaire beleid in de VS is de boodschap van de Amerikaanse centrale bank vrij helder: QE3 wordt alleen afgebouwd indien de Amerikaanse groei óf inflatie versnelt.