Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 28821 tot 28825
Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

De man achter het succes van Warren Buffett

Warren Buffett en zakenpartner Charlie Munger

De iconische belegger Warren Buffett staat voor veel mensen synoniem met zijn bedrijf Berkshire Hathaway. Minder bekend, maar minstens zo belangrijk voor het succes van Berkshire is Buffetts zakenpartner Charlie Munger.

Bron: wijzersparen.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Verrassing: Spaarrente omhoog

Centraal Beheer heeft de rente op haar spaarrekening zonder voorwaarden, de Renteplus rekening, met 0,25 %-punt verhoogd naar 1,95%.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

'Bazen laten medewerkers zweten'

Het merendeel van de werkgevers neemt geen extra maatregelen tijdens extreme hitte op de werkvloer. Dit zegt FNV Bondgenoten donderdag op basis van de eerste resultaten van de Meldlijn Zomerhitte.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

ECB houdt rente ongewijzigd

De Europese Centrale Bank (ECB) verandert de belangrijkste rentetarieven in de eurozone deze maand niet. Dat maakte de ECB vandaag bekend.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Goudkoers omhoog na positieve woorden van de FED

De gehele week waren de markten in de ban van het statement van de FED, waarbij zou worden uitgesproken of de steunmaatregelen nog langer van kracht zouden blijven, of dat de FED de maatregelen langzaam gaat afbouwen. Uiteindelijk heeft de FED aangegeven dat er voorlopig nog extra geinvesteerd zal worden om de economie aan te gang te houden, waardoor de goudkoers opveerde na een aantal dagen van onzekerheid.