EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28821 tot 28825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Spaanse verblijfsvergunning vanaf vijf ton te koop

Veel fortuinlijke Russen vestigen zich ook om andere redenen dan het zonnige klimaat, aan de Costa del Sol. De Spaanse overheid lijkt in deze tijden van economische moeilijkheden namelijk blij te zijn met gulle investeerders en verstrekt vanaf dit najaar verblijfsvergunningen aan dit soort niet EU-residenten.

Iedereen wil de Rus als klant binnenhalen, immers hij staat erom bekend twee keer zoveel uit te geven als iedere andere toerist. De Spaanse detailhandel en horeca in Marbella en omgeving, springt massaal in op de Russische behoefte met Russische producten, kranten en vertalingen.

Lees verder op mondi.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

'Nederland wel heel goedkoop voor bedrijven'

Dit heeft Marlies de Ruiter van de internationale Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) donderdag gezegd in de Tweede Kamer tijdens een hoorzitting over bijzondere financiële instellingen.

Uit een onderzoek van het SEO van begin zomer bleek al dat Nederland vergeleken met andere Europese landen fiscaal aantrekkelijk is voor internationale bedrijven om zich te vestigen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

'Recessie duurt nog minstens tot medio 2014'

Het zal nog tot medio 2014 duren voor er een eind komt aan de recessie. Dat voorspelt het economisch bureau van de Rabobank donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Tsunami van miljardairs

Tien jaar geleden was er in China nog niemand die zich (in dollars) miljardair mocht noemen. Maar inmiddels zijn het er 315. Hun aantal groeit bovendien steeds sneller. In een jaar zijn er 64 bij gekomen, bleek woensdag uit de jaarlijkse rijkenlijst van het magazine Hurun.

De 1000 rijkste Chinezen zagen hun rijkdom in 1 jaar met 21 procent groeien. Gemiddeld hadden die 1000 rijksten een fortuin van 1 miljard dollar. De allerrijkste Chinees is dit jaar de 59-jarige vastgoedtycoon Wang Jianlin, met 22 miljard dollar. Op plaats twee en drie volgen Zong Qinghou, hoofd van drankenproducent Wahaha, en Tony Ma, baas van internetbedrijf Tencent.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Laurence Kotlikoff: “De Verenigde Staten is failliet”

Volgens Laurence Kotlikoff liggen de schulden in de Verenigde Staten 17 keer hoger dan officieel wordt medegedeeld. Het is de overheid die bepaalt welk label bepaalde uitgaven en inkomsten krijgen, of het nu belastingen, geleend geld, tekorten, schulden,... zijn, dat beslist de overheid allemaal. Ze bepalen zelf welke bedragen ze in de boeken schrijven en welke ze buiten het officiële systeem laten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs