Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 28826 tot 28830
Bron: belegger.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Economie VS nog nooit zo gezond

AMSTERDAM (Belegger.nl) - De Amerikaanse economie is de afgelopen 20 jaar niet zo gezond geweest als nu. Het bankensysteem in Europa blijft echter een pijnpunt voor de aandelenmarkten. Maar ondanks de recente onzekerheid in de markt, blijft het sentiment gunstig gestemd voor aandelen. 'Vooral bedrijven in de technologie, gezondheidszorg en financiële dienstverlening zullen de komende tijd in de belangstelling staan.'

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Dit waren de marktbewegende woorden van Ben Bernanke

Bernanke hield gisteren een speech volgende op de FOMC minuten. De topman van de Fed had blijkbaar enkele zaken recht te zetten nadat de markt negatief reageerde op zijn vorige Q&A.

Bron: recruitment.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Antal: Omvang arbeidsmarkt verder afgenomen

De Nederlandse arbeidsmarkt is in het tweede kwartaal van 2013 opnieuw gekrompen. Het aantal bedrijven dat momenteel mensen werft op managementniveau, is lager dan in veel andere West-Europese landen. Dat blijkt uit de Global Snapshot-enquête van werving- en selectiebureau Antal International. Aan het onderzoek deden wereldwijd 10.000 bedrijven mee.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Belg werkt harder dan Nederlander (maar verdient minder)

Nederlanders kloppen gemiddeld het minste aantal werkuren ter wereld. De Belg werkt harder, maar verdient gemiddeld minder dan zijn noorderbuur.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Griekse werkloosheid loopt op

De werkloosheid in Griekenland is in april verder opgelopen, meldt het nationale statistiekbureau Elstat donderdag.