Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 28856 tot 28860
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Staan we dan toch dicht bij een instorting van het financieel systeem?

Naar Seth Klarman wordt op de beurs van Wall Street tegenwoordig aandachtig geluisterd, want de man heeft wel een paar helder afgelijnde ideeën. Staan we dan toch dicht bij een instorting van het financieel systeem?, zo vraagt Klarman zich momenteel af.

De economie is zo fragiel dat de regering niet kan toestaan dat ze door de knieën zakt en dat zou er op kunnen wijzen dat er inderdaad iets ernstigs aan de hand is. De inspanningen die de centrale banken leveren komen zo krampachtig over dat ze de ernst van de situatie wel degelijk beseffen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Dit is de grootste fout die de meeste beleggers maken

Soms zie je beleggers pronken met winsten tot 1.000 % of meer. Wie droomt daar niet van? Hoe kan het dat de ene zoveel winst kan maken met een enkele beleggen terwijl andere beleggers met een portefeuille zitten vol verliezers? Je mag deze grote fout bij het beleggen absoluut niet maken, zegt

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Bestuurders Achmea leveren in

Dat staat in het jaarverslag over 2012 dat de verzekeraar maandag heeft gepubliceerd op zijn website.

Gemiddeld kregen de bestuurders vorig jaar 1 miljoen euro voor hun diensten, tegen 1,42 miljoen euro in 2011. Achmea gaf geen cijfers over de beloningen van afzonderlijke bestuursleden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Renault en Nissan verkopen 100.000ste elektrische wagen

De Franse autobouwer Renault en diens Japanse partner Nissan hebben 100.000 elektrische wagens verkocht. "Meer dan alle andere autobouwers samen", zo maken ze zich dinsdag sterk.

Bron: prizewize.nl
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Op 1 augustus verandert de energiemarkt

De energiemarkt zit ingewikkeld in elkaar. Zelfs voor energiebedrijven: de liberalisering in 2004 zorgde even voor een administratieve chaos. Gelukkig wordt de energiemarkt op 1 augustus voor iedereen eindelijk iets duidelijker.