Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 28856 tot 28860
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Een probleem nog groter dan ‘Global Warming’ (maar wel goed nieuws voor zilver)

Gaan we straks weer dood aan een simpele keelontsteking of een geschaafde knie? Antibiotica mag dan wel één van de grootste succesverhalen uit de geschiedenis zijn; steeds meer bacteriën laten er zich moeilijker door uitroeien.

Bron: ftm.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Managementloos bedrijf boekt successen

Managementloze bedrijven boeken steeds vaker succes. Zo ook het Nederlandse online telecombedrijf Voys.

Als het aan Mark Vletter ligt, ontslaat ieder bedrijf vandaag nog alle managers. Want managers halen volgens de ondernemer onnodig verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid bij  werknemers weg.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Artikel uit 1981: 7.000 ton goud verwijderd uit Fort Knox!

Een opmerkelijk artikel van Silver Doctors is verschenen waarin is te lezen dat er in de periode 1973 – 1974 voor een duizelingswekkende 7.000 ton aan goud is weggehaald uit Fort Knox. De site baseert zich op een artikel uit 1981 waarin wordt aangegeven dat verschillende mensen vrachtwagens volgeladen met fysiek goud af en aan reden vanuit de grootste kluis ter wereld.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

De Amerikaanse arbeidsmarkt herstelt niet

Vijftien statistieken laten zien dat de Amerikaanse arbeidsmarkt nog lang niet gezond is. Er zijn veel laagbetaalde banen en ook het aantal parttime en uitzendkrachten is in verhouding relatief hoog. De werkloosheid ligt al 54 maanden boven de 7,5%.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Biflatie Bulletin : Vertel de mensen de waarheid

Maar dan gaan ze panikeren.  Is het misschien toch beter te verzwijgen, verdraaien of ronduit liegen? Over de werkloosheid bijvoorbeeld in de Verenigde Staten.  Volgens de officiële versie bedraagt die nu 7,6 procent.  Volgens

Volgens www.shadowstatics.com is het eerder 23,4 procent – bijna één op vier Amerikanen zonder werk! Het hoogste cijfer sinds de Grote Depressie van de jaren ’30, wie kan zich dat voorstellen? Waarom die reusachtige discrepantie : omdat Shadowstats de werkloosheid berekent op de manier die de overheid vroeger ook zelf toepaste.  Sinds meer dan twee decennia echter ging diezelfde overheid bijsturen, bijkleuren, verfraaien, manipuleren, begrijpt u? Dus : herstel van de Amerikaanse economie met één op vier werkloos?