Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 28876 tot 28880
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Merrill Lynch kijkt weer naar boven voor goud

Mary Ann Bartels, TA specialist bij Merrill Lynch, geeft haar visie op de goudprijs. Ze is er nog niet van overtuigd dat de definitieve bodem bij goud al geplaatst is, maar denkt dat later op het jaar de prijs hoger kan naar 1478 dollar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

EU wil banken kunnen dwingen te sluiten

Europese banken die in de problemen zijn geraakt moeten door de Europese Commissie gedwongen kunnen worden te sluiten of te herstructureren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Nieuwe ontslagronde bij Blackberry

BlackBerry, voorheen bekend als Research In Motion, gaat opnieuw flink snijden in zijn personeelsbestand. Vooral het middenkader is de klos bij de komende ontslagronde. Dat schreef zakenkrant Wall Street Journal gisterenavond. Vorig jaar schrapte de Canadese smartphonefabrikant al 5.000 banen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Een probleem nog groter dan ‘Global Warming’ (maar wel goed nieuws voor zilver)

Gaan we straks weer dood aan een simpele keelontsteking of een geschaafde knie? Antibiotica mag dan wel één van de grootste succesverhalen uit de geschiedenis zijn; steeds meer bacteriën laten er zich moeilijker door uitroeien.

Bron: ftm.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Managementloos bedrijf boekt successen

Managementloze bedrijven boeken steeds vaker succes. Zo ook het Nederlandse online telecombedrijf Voys.

Als het aan Mark Vletter ligt, ontslaat ieder bedrijf vandaag nog alle managers. Want managers halen volgens de ondernemer onnodig verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid bij  werknemers weg.