EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28886 tot 28890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Ssst, niet verder vertellen. De VS zit in een recessie!!

Als je de gewone media volgt, is alles goed in de Verenigde Staten. De groei komt terug, ... werkloosheid daalt,... de aandelenmarkten staan op een hoogtepunt,... alles gaat de goede kant uit. Dat klopt behalve dat alles een leugen is. Het bbp van de VS groeide nog 2,5 % in het tweede kwartaal, zij het dat de berekening werd aangepast die het bbp groter doet uitvallen.

Het officiële werkloosheidsniveau ligt op 7,3 %, maar daar wordt geen rekening gehouden met die miljoenen mensen die niet actief zijn op de arbeidsmarkt (ontmoedigd), en de andere miljoenen mensen die deeltijds werken maar liever voltijds zouden werken. Zo komt het reële cijfer eerder bij een werkloosheid van 14 %.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

“Lonen in Nederland véél te hoog”

Bovenstaande uitspraak komt van hoogleraar Tom Wilthagen.  Nederlanders zijn veel te duur in vergelijking met de omliggende landen.  De professor Institutionele en Juridische Aspecten van de Arbeidsmarkt zei dit naar aanleiding van het begin van het nieuwe academische jaar.  Ga nou niet meteen steigeren wanneer u dit leest – we leggen de bedoelingen van de professor uit.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Goldman Sachs gooit knuppel in het hoenderhok

Er woedt in Washington wederom een strijd over de centen. Politieke partijen van beide zijden van het spectrum slijpen alweer de messen.

Veel marktvorsers hebben hun grote zorg uitgesproken over de hernieuwd opgelaaide strijd in Washington. Daar stonden we eerder deze week al bij stil. Een nogal afwijkend geluid valt op te tekenen uit de mond van niemand minder dan Goldman Sachs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Belgische banksector staat voor grote veranderingen

Consolidering, minder kantoren, meer nichebanken en grote technologische uitdagingen. Dat zijn de transformaties die de Belgische retailbanken de komende jaren te wachten staan, zo verwacht consultant Roland Berger op basis van een uitgebreide bevraging van de sector.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Bank of America is iets minder positief over goud

Bank of America Merrill Lynch heeft haar verwachting voor de goudprijs naar beneden bijgesteld. De bank verwacht dat het schuldenplafond in de VS een impuls kan geven aan goud, maar dat cyclische edelmetalen als zilver en platina meer zullen profiteren door herstel van de wereldeconomie. In 2014 gaat de goudprijs volgens BofA Merrill Lynch naar $1.294 per troy ounce.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs