EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28906 tot 28910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Verkoop Silver Eagle munten naar recordhoogte gestegen

De verkoop van Silver Eagle munten loopt dit jaar harder dan ooit, zo blijkt uit cijfers van de US Mint. Dit jaar zijn er al ruim 35,5 miljoen munten van 1 troy ounce verkocht, maar dan het totaal van 2010 en 2012! Als het munthuis in de laatste drie maanden van dit jaar evenveel munten blijft verkopen zal het record van ~40 miljoen munten uit 2011 sneuvel. Een bijzondere prestatie, aangezien de zilverprijs dit jaar behoorlijk gezakt is.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

We zijn rijk.

We zijn rijk : Nederlanders op vier na rijkst

We zijn rijk : Nederlanders op vier na rijkst

''Je zou het niet zeggen als je naar de Algemene Beschouwingen kijkt, maar we hebben geen reden tot klagen, integendeel'', aldus Jacob Schoenmaker. ''Wij zijn het op vier na rijkst in de wereld, met een gemiddeld vermogen van bijna 69.000 euro. Afgelopen jaar steeg het gemiddelde vermogen met 12,1%. Geen enkel ander volk ging er zo op vooruit als wij''.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Bill Gross: "Vertrouw niet op triple-A status van de VS"

Bill Gross van obligatiebelegger Pimco kwam vandaag met een opmerkelijke tweet. Hij roept beleggers op om niet langer te vertrouwen op de kredietstatus die Moody's geeft aan de Amerikaanse overheid. Volgens Gross is deze kredietbeoordelaar is te goede vriendjes met de regering. Hij adviseert beleggers te kijken naar andere kredietbeoordelaars.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Amerika heeft nog geld tot,… 17 oktober

Afgevaardigde van de Amerikaanse schatkist Jacob Lew verklaarde onlangs dat de Verenigde Staten nog noodfinanciering heeft tot 17 oktober, daarna zit de VS absoluut zonder geld. In het beste geval wordt er tegen maandagavond een akkoord bereikt, maar de Democraten en de Republikeinen staan nog mijlenver uit elkaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Werkloze scoort met luizenleventje

Al bijna vier maanden zit vormgever Niek Gooren werkloos thuis. En dus besloot hij een website in elkaar te knutselen over zijn bestaan als werkloze. Het geestige online inkijkje leverde een wervelstorm aan aandacht op. “Ik heb twee man aangenomen om mijn mail te ordenen.”

Lees verder op deondernemer.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs