EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28906 tot 28910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Nederlandse vastgoedcrisis sijpelt door in de grensstreek

De gevolgen van de vastgoedcrisis in Nederland sijpelen door in de grensstreek in België. Uit cijfers van de Notarisfederatie blijkt dat het voorbije anderhalf jaar de woningprijzen er gemiddeld met 6,2 procent zijn gedaald terwijl die in de rest van Vlaanderen met bijna 9 procent (8,9 procent) stegen. Dat heeft Kanaal Z bericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Curaçaose luchtvaartmaatschappij DAE failliet

Het Curaçaose luchtvaartbedrijf Dutch Antilles Express (DAE) is failliet. De rechter sprak het faillissement vrijdagochtend uit, nadat personeelsleden van het bedrijf een aanvraag daartoe hadden gedaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Modemerk Alain Manoukian verdwijnt, 175 banen op de tocht

Het modemerk Alain Manoukian, eigendom van de Frans-Amerikaanse groep BCBG Max Azria, verdwijnt in de loop van 2014. Daarbij gaan 175 banen verloren. Dat is vernomen van eensluidende bronnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Horen Bitcoins in een pensioenportefeuille thuis?

De meeste adviseurs raden altijd aan om een klein deel van de portefeuille te investeren in risicovolle activa. Deze risicovolle activa kunnen grote winsten genereren die de algemene prestatie van de portefeuille omhoog kunnen brengen. De vraag is nu of ook Bitcoins bij dergelijke risicovolle activa behoren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Dromen van een betere toekomst

N.a.v. de 50-jarige verjaardag van de historische speech van Martin Luther King in de VS, I Have A Dream, vroeg knack.be aan 28 vooraanstaande personen uit de Belgische samenleving wat hùn droom is.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs