Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 28906 tot 28910
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Huizen in Nederland nog steeds veel te duur

De huizenprijzen in Nederland zijn historisch nog steeds veel te duur, zo blijkt uit een infographic met 400 jaar aan Nederlandse huizenprijs historie. Het is goed mogelijk dat we in 2020 nog maar €130.000 betalen voor een gemiddeld huis, een correctie van 50%.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Column Kees de Kort | Positief zijn moet contractueel

Het IMF houdt op allerlei mogelijke manieren de wereldeconomie in de gaten, brengt BNR's Kees de Kort in herinnering. "En wat blijkt? Het IMF is al een hele tijd bezig om bij iedere nieuwe voorspelling de verwachtingen wat naar beneden bij te stellen. Voor bijna íeder land is het gewoon wat lager."

Bron: adbroere.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Euro is feitelijk al ingestort

Euro is feitelijk al ingestort; een andere en vernieuwende visie

De euro, het product van de megalomane elite, wordt ten koste van de Europese bevolking overeind gehouden.  Thomas Bachheimer, voormalig financieel handelaar en de huidige president van het Goudstandaard Instituut, uit in een interview felle kritiek op de Europese politici. 'Ze moeten ophouden met liegen over de euro,' zegt hij. 'Hoe langer de euro in leven wordt gehouden, des te meer zal de burger worden onteigend en van zijn rechten worden beroofd.' Over de eu zegt Bachheimer:  'Spijtig dat de Europese bevolking nog steeds niet massaal in opstand is gekomen tegen het ontdemocratiseringsproces door de EU, en de bevolking in bijvoorbeeld Duitsland en Nederland heel gelaten hun financiële soevereiniteit prijsgeven en toestaan dat hun regeringen voor honderden miljarden garant staan voor de schulden en uitgaven van andere eurolanden.' Door de petitie 'Positieve wending in Nederland' te tekenen tonen we massaal aan dat we de rampspoed van de eu, banken en mno's niet gelaten over ons heen laten komen!

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

China grootste bierproducent ter wereld

China was vorig jaar de grootste bierproducent ter wereld met een productie van ruim 490 miljoen hectoliter. Dat maakte de Duitse Barth-Haas Group, 's werelds grootste hophandelaar bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Merrill Lynch kijkt weer naar boven voor goud

Mary Ann Bartels, TA specialist bij Merrill Lynch, geeft haar visie op de goudprijs. Ze is er nog niet van overtuigd dat de definitieve bodem bij goud al geplaatst is, maar denkt dat later op het jaar de prijs hoger kan naar 1478 dollar.