EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28911 tot 28915
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Tegenlicht Talk: Jeremy Rifkin over

VPRO’s Tegenlicht laat inspirerende mensen en interessante dwarsdenkers aan het woord. In een aflevering is er vaak maar ruimte voor enkele quotes per denker, terwijl ze veel meer interessants te zeggen hebben. Tegenlicht gaat daarom de komende tijd Tegenlicht Talks publiceren. Deze uitgebreide interviews komen vanaf 2 september online op tegenlicht.vpro.nl/talks.

Op hetkanWel vind je alvast de exclusieve première van de Tegenlicht Talk met een van de meest invloedrijke denkers over nieuwe energie: Jeremy Rifkin.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

KPN onderuit op Amsterdamse beurs

 Ook de andere Europese aandelenmarkten lieten weinig beweging zien. Beleggers lijken geen risicovolle posities meer in te willen nemen voorafgaand aan het lange weekeinde in de Verenigde Staten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

China vanaf 2017 grootste importeur van olie in de wereld

Steeds meer Chinezen kunnen zich een wagen veroorloven. 1 van de gevolgen daarvan is dat het Chinese wegennet stilaan dichtslibt, een ander gevolg is dat het land steeds meer behoefte heeft aan olie. Een groot deel van de olie moet ingevoerd worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Nederlandse vrachtwagens beboet in buitenland

Zes op de tien gecontroleerde voertuigen krijgt een boete, schrijft dagblad Metro vrijdag.

Zes op de tien gecontroleerde voertuigen krijgt een boete, schrijft dagblad Metro vrijdag.

Transport en Logistiek Nederland (TLN) luidt de noodklok in de krant. "In landen als België, Spanje en Frankrijk zoeken ze doelbewust Nederlandse chauffeurs op en geven bekeuringen van duizenden euro's", aldus een woordvoerder. "En alles moet contant worden betaald."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

'Aantal werkende 65-plussers verdubbeld'

Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), meldt Trouw vrijdag. In 2003 ging het nog om 73 duizend personen, in het eerste kwartaal van dit jaar waren dat er 182 duizend.

Lees verder op nuzakelijk.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs