Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 28911 tot 28915
Bron: computeridee.nl
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Nederland maakt zich op voor zware zonnestorm

Het kabinet beraadt zich op maatregelen tegen de zware zonnestorm die in 2013 is voorspeld. De nationale veiligheid zou in het geding zijn.

In navolging van de Britse overheid maakt ook de Nederlandse overheid zich nu zorgen over de grote zonnestorm die voorspeld is voor volgend jaar. De zonneactiviteit laaide na jaren van relatieve rust rond 2003 weer op. In dat jaar liet onze zon een zonnevlam los die qua kracht nog redelijk meeviel. Degene die voor 2013 voorspeld is zou volgens voorspellingen van het ‘ruimteweer’ een stuk intenser zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Ex-CEO: “Barack Obama besteelt de volgende generaties”

De oplossing die de Amerikaanse president Barack Obama wil aanreiken voor het oplossing van het schuldenprobleem komt neer op niet of niet minder dan diefstal van de komende generaties. De waarschuwing is afkomstig van niet de eerste de beste, zodat ze alleszins au serieux moet worden genomen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Ruim negentig procent huishoudens heeft sociale regeling

Slechts 674.335 van de 7.732.400 huishoudens maken geen gebruik van een sociale regeling. Dat blijkt uit berekeningen die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft gemaakt in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Stopt JP Morgan met grondstoffenhandel?

JP Morgan onderzoekt de mogelijkheid om zich te distantiëren van zijn grondstoffenhandel. Het gaat dan over de fysieke handel van allerhande grondstoffen van metalen tot aardolie. De beslissing komt er nadat de grote banken in de Verenigde Staten steeds meer onder vuur komen te liggen door hun handel in grondstoffen. Deze zouden de vrije werking van de markt verstoren, aldus 

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Fastfoodpersoneel VS staakt voor hoger loon

Duizenden werknemers van de fastfoodketens McDonald's, Burger King, Domino's Pizza, Subway en Wendy's leggen deze week in verschillende Amerikaanse steden het werk neer om de eisen voor een hoger loon kracht bij te zetten.