EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28911 tot 28915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Geopolitieke spanningen nemen toe

Rondom de crisis in Syrië en de schuldvraag over wie de gifgasaanval nu op zijn geweten heeft, speelt zich een veel groter scenario af. Als je het mij vraagt zal deze kwestie het einde betekenen van de decennialange hegemonie van de Verenigde Staten over de wereld. Het zal ze uiteindelijk op de knieën dwingen en dat is iets wat de Amerikanen niet toe zullen staan. Laten we eens een poging doen om een kijkje in de geopolitieke toekomst te nemen.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Amerikaanse huishoudens ervaren het wealth effect

Amerikaanse huishoudens beginnen het omstreden 'wealth effect' te ervaren. Ze hebben niet meer geld te besteden, hun inkomens nemen ook niet toe, maar hun bezittingen stijgen wel in waarde. Dat komt enerzijds door het monetaire beleid van de Federal Reserve, maar anderzijds ook door aanpassing van de rekenmethode. Statistiek is de sleutel naar vervalsing.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Rusland en Turkije kopen nog meer goud

Rusland en Turkije hebben in augustus opnieuw veel goud gekocht. Turkije voegde ruim 23,3 ton aan haar reserves toe en bracht daarmee haar totale voorraad op 487,35 ton. Rusland stapelde 12,7 ton goud bij en komt daarmee op een totale voorraad van 1.015,5 ton. In juli kochten beide centrale banken ook al veel goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Thai kopen goud als gekken

Goud gaat in Thailand als warme broodjes over de toonbank. YLG Bullion International Co., de grootste goud importeur van Thailand, publiceerde een zeer optimistisch rapport betreffende  de verwachte verkopen. Voor dit jaar wordt er niet meer of niet minder dan een verdubbeling van de verkopen van fysiek goud verwacht.

De daling van de goudprijs heeft de honger van de Thaise consument naar goud alleen maar aangewakkerd, ze kopen momenteel als gekken. Chief Executive Officer Pawan Nawawattanasub van YLG Bullion International verwacht dit jaar 200 ton goud te zullen importeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Fed maakt ons blaasjes wijs en zal helemaal niet taperen

De Fed blijft de gemoederen bezig houden. Hoe zit het nu eigenlijk met tapering in de VS? Heeft Ben Bernanke in mei voor zijn beurt gesproken, is de economische situatie in de VS nu verslechterd of verbeterd en wat zijn nu de plannen van de Amerikaanse centrale bank? De markten zouden op deze vragen graag een duidelijk antwoord willen.

Maar misschien ziet de waarheid er helemaal anders uit: de Fed maakt ons blaasjes wijs en zal helemaal niet taperen. Dat is de ongezouten mening van Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital. Schiff denkt dat de centrale bank bewust een rookgordijn optrekt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs