EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28916 tot 28920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Eurozone boekt grootste surplus ooit

De Eurozone boekt momenteel zijn grootste surplus op de lopende rekening ooit, daarmee zelfs China achter zich latend. De besparingsmaatregelen in Europa hebben een diepgaande invloed op de lopende rekening in de Eurozone. Vertoonde die lopende rekening in 2008 nog een tekort van bijna $100 miljard, vorig jaar kwam dit uit op een surplus van maar liefst $300 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Dijsselbloem wil sociaal akkoord niet opblazen

Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën verzet zich tegen pogingen van sommige partijen in de Tweede Kamer om het sociaal akkoord "op te blazen".

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Angela Merkel haalt monsterscore

De partij van wat wel eens de machtigste vrouw van Europa wordt genoemd, Angela Merkel van de CDU/CSU, wint 41,5 procent van de stemmen in de Duitse parlementsverkiezingen.  De liberale coalitiepartner FDF verliest echter bijzonder zwaar.  De kans is groot dat Merkel net als in 2005-2009 gaat samenwerken met de sociaaldemocratische SPD. De Duitsers hebben met haar een duidelijke stem pro Europa gegeven maar dat is geen verrassing.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Helft van de Nederlandse automobilisten is oververzekerd

Bijna de helft van de Nederlandse automobilisten is oververzekerd. Van de 7 miljoen particuliere personenauto's hebben ruim 3,2 miljoen verzekerden een te hoge dekking. Op jaarbasis betalen we gezamenlijk een bedrag van 553 miljoen euro teveel. Dit blijkt uit onderzoek van marktonderzoeksbureau GfK.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

De Fed kán niét stoppen met QE

De NO-taper van de Federal Reserve was voor velen misschien een grote verrassing, maar niet voor Alasdair Macleod. Eens je een bepaalde monetaire weg volgt, is het bijna onmogelijk om ermee te stoppen, de Federal Reserve kan dus gewoon niet stoppen met quantitative easing, zo staat op Goldmoney.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs