Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 28916 tot 28920
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Een beter alternatief voor goudmijnen

Na een daling tot onder de $ 1.200 staat de goudprijs nu al een tijdje terug boven de $ 1.300. Dit heeft ook de goudmijnaandelen geen windeieren gelegd. De meeste goudmijnen zijn de laatste weken met verschillende tientallen procenten gestegen. Maar er is een bepaald segment binnen de goudmijnen dat er bovenuit steekt.

De royalty’s

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Dit is waarom we steeds minder kunnen kopen in de supermarkt

Inflatie is een gekend fenomeen. Door de jaren heen tast inflatie onze koopkracht aan en kunnen we steeds minder kopen. Maar er is ook zoiets als verborgen inflatie wat neerkomt op een nog groter bedrog.

legt mooi de werking van verborgen inflatie uit. Dit is waarom we steeds minder in de supermarkt kunnen kopen, ook al ligt de inflatie momenteel redelijk laag.

Bron: CNN
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Borrowers in Obama housing program re-defaulting, watchdog says

Borrowers who received help through the government's main foreclosure prevention program are re-defaulting on their mortgages at alarming rates, a federal watchdog said in a report released Wednesday.

 Nearly 1.2 million mortgage modifications have been completed since the Home Affordable Modification Program (HAMP) was first launched four years ago. Yet more than 306,000 borrowers have re-defaulted on their loans and more than 88,000 are at risk of following suit, the Special Inspector General for the Troubled Asset Relief Program (SIGTARP) found in its quarterly report to Congress.

[...]

Bron: computeridee.nl
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Nederland maakt zich op voor zware zonnestorm

Het kabinet beraadt zich op maatregelen tegen de zware zonnestorm die in 2013 is voorspeld. De nationale veiligheid zou in het geding zijn.

In navolging van de Britse overheid maakt ook de Nederlandse overheid zich nu zorgen over de grote zonnestorm die voorspeld is voor volgend jaar. De zonneactiviteit laaide na jaren van relatieve rust rond 2003 weer op. In dat jaar liet onze zon een zonnevlam los die qua kracht nog redelijk meeviel. Degene die voor 2013 voorspeld is zou volgens voorspellingen van het ‘ruimteweer’ een stuk intenser zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Ex-CEO: “Barack Obama besteelt de volgende generaties”

De oplossing die de Amerikaanse president Barack Obama wil aanreiken voor het oplossing van het schuldenprobleem komt neer op niet of niet minder dan diefstal van de komende generaties. De waarschuwing is afkomstig van niet de eerste de beste, zodat ze alleszins au serieux moet worden genomen.