EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28921 tot 28925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Staatsschuld: iedere seconde 480 euro hoger

Ondanks bezuinigingen en lastenverzwaringen blijft de staatsschuld van Nederland ook het komende jaar stevig oplopen. Iedere dag komt er gemiddeld 41 miljoen euro bij.

Iedere minuut loopt de schuld met bijna 29 duizend euro op. En elke seconde tikt Z24′s Staatsschuldmeter iets meer dan 480 euro verder omhoog.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Gratis benzineauto om op vakantie te gaan moet elektrisch rijden stimuleren

Een gratis benzineauto in de vakantieperiode moet het voor Nederlanders aantrekkelijker maken om voortaan elektrisch te gaan rijden. Vier grote Nederlandse leasemaatschappijen, een laadpaalaanbieder, Natuur & Milieu en Milieudefensie lanceren vandaag een campagne om Nederlandse leaserijders te verleiden om nog dit jaar over te stappen op een elektrische auto.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Koop goud want Goldman Sachs is bearish

Een nieuwe invloedrijke stem heeft zich laten horen in het koor van de goudpessimisten. Goldman Sachs vreest dat het terugtrekken van de steunmaatregelen door de Fed de goudprijs verder onder druk kan zetten. Onder druk zetten is misschien zelfs nog wel zachtjes uitgedrukt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Merkel en macro's domineren beursweek

Zondag wint Angela Merkel volgens de peilingen de verkiezingen, maar de grote vraag is met welke coalitiepartner ze in zee gaat. Volgens de peilingen is er op dit punt een nek-aan-nekrace gaande tussen Merkels huidige bondgenoten van de Freie Demokratische Partei (FDP) en haar tegenstrevers van de Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD). De uitkomst kan effect hebben op het Duitse beleid ten aanzien van Europa en wordt daarom met veel interesse afgewacht door de financiële markten.

Lees verder op haarlemsdagblad.nl
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Consument pessimistisch

De vertrouwensindex van het statistiekbureau kwam uit op min 33, onveranderd vergeleken met augustus. Consumenten waren wat negatiever over de ontwikkeling van hun eigen financiële situatie voor het komende jaar.

Lees verder op nugeld.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs