Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 28921 tot 28925
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

4 redenen voor een hogere goudprijs dit najaar

Goud gaat betere tijden tegemoet in de tweede helft van 2013. Althans, als we ons baseren op deze historische gegevens.

De goudprijs daalde met 23% in het tweede kwartaal. Dat is de sterkste daling sinds 1920. Gaat goud een beter najaar tegemoet?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Rijkste man ter wereld investeert in deze app

Carlos Slim, de rijkste man ter wereld, investeert in Shazam: een app die liedjes herkent.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Kledingverkopen Marks & Spencer verder omlaag

De Britse detailhandelaar Marks & Spencer heeft in de afgelopen periode voor het achtste kwartaal op rij de kledingverkopen zien dalen. Dat maakte de grootste kledingketen van Groot-Brittannië bekend.

Bron:
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Waarom Goud belangrijk is

Het wereld geldsysteem is gebaseerd op de creatie van geld uit het niets – iets dat niet bestaat, om het uit te lenen aan mensen, bedrijven, en overheden in ruil voor rente. Dit creëert voor elke kredietnemer een geweldige schuld, waardoor ze via de grootbanken blijvend aan de leidsels lopen van de elite broederschap.

Alles bepalend is, dat bankiers geld kunnen uitlenen dat ze niet hebben. Als jij een miljoen euro hebt, kun je een miljoen uitlenen. Dat is duidelijk. Maar als een bank een miljoen euro heeft kan deze dat bedrag tien of meer malen uitlenen en daarover rente in rekening brengen. Maar wanneer slechts een fractie van het aantal mensen dat geld heeft gestort in de bank, vandaag hun geld opnemen, zullen de banken binnen een uur de deuren sluiten, omdat ze het niet hebben. Geld op de bank is een mythe.

Bron: mt.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Henry Mintzberg: 'Graaien is niet groeien'

MT: Waarom maakt u zich nog steeds zo druk over die bonussen? Goede prestaties mogen toch beloond? Wat kunnen organisaties hieraan doen? Ziet u dit gedrag van organisaties door de crisis veranderen? Wat is er volgens u precies mis in de VS? Moet de goede manager dan alles weten wat er gebeurt? En hoe vind je die goede managers? Hoe kun je managers het beste beoordelen? Meer interviews met managementgoeroes? Barbara Kellerman: 'Empowerment is bullshit'