EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28921 tot 28925
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

„Duitser (21) werkt zich dood voor Londense bank”

Een 21-jarige Duitse student is in de Britse hoofdstad Londen donderdag dood aangetroffen onder de douche. Hij overleed nadat hij drie etmalen lang zonder te slapen had gewerkt. Dat meldt het Duitse Focus op basis van de Daily Mail.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

De nieuwe boom voor zonne-energie komt uit het Midden-Oosten

Aandelen uit de sector voor zonne-energie zitten weer in de lift de laatste maanden. Na enkele moeilijke jaren door de Chinese overcapaciteit en de afschaffing voor subsidies voor groene energie, lijkt de sector zich hersteld te hebben van de klappen. En er openen zich ook nieuwe opportuniteiten, vooral dan buiten Europa en de Verenigde Staten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Groeiende belangstelling voor lowbudget-uitvaart

De budgetuitvaart wordt steeds populairder, meldt De Volkskrant. Sinds een paar jaar bieden bedrijven uitvaarten aan vanaf 1200 euro. Daarvoor wordt de overledene opgehaald en zonder afscheid gecremeerd.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

65% Londense bedrijven verhoogt salarissen bankiers

De financiële sector in het Verenigd Koninkrijk verhoogt massaal de salarissen van bankiers om de Europese bonusregels te ontwijken.

De financiële sector in het Verenigd Koninkrijk verhoogt massaal de salarissen van bankiers om de Europese bonusregels te ontwijken.

65 procent van de bedrijven in de Britse financiële sector hebben de salarissen van bankiers verhoogd. Dit schrijft de Financial Times vandaag op basis van een enquête onder honderd financiële dienstverleners. Gemiddeld ging het salaris met een vijfde omhoog.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2013

Vrachtwagenchauffeur verspilt 500 euro per dag door te slapen

Internationale vrachtwagenchauffeurs die in Nederland lading moeten lossen gooien iedere dag honderden euro's weg omdat ze volgens de wet zo'n 9 uur moeten rusten. Een derde van de rit wordt verspild met stilstaan. De vernieuwde digitale tachograaf die hun rusttijden registreren werken zo feilloos dat er nauwelijks gefraudeerd kan worden.

Lees verder op metronieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs