EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28926 tot 28930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Zwitserland onderzoekt manipulatie banken

De Zwitserse financiële autoriteit Finma doet onderzoek naar ''meerdere banken'' in verband met mogelijke manipulatie van valutakoersen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

De Eurocrisis is voorbij!!!

Of zo zou men toch denken als we de krantenkoppen van de laatste maanden lezen. Maar niets is minder waar, zegt Gemma Godfrey op CNBC.

Het herstel blijft fragiel en er is nog steeds een groot risico. We moeten niet te zelfzeker zijn dat de Eurocrisis voorbij is, het zal de krantenkoppen nog halen in de toekomst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Chinese yuan worden onderdeel van valutareserves Taiwan

De Taiwanese centrale bank zal voortaan ook Chinese yuan opnemen in haar totale valutareserves. Daarmee speelt de bank in op een toenemend gebruik van de Chinese valuta in internationale transacties. De rol van de yuan wordt steeds groter, omdat steeds meer Aziatische landen de dollar omzeilen bij onderlinge handel.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

De Wereld Economie staat op instorten

“ De begrotingscrisis in de Verenigde Staten mag niet te lang duren, want dan wordt het een bedreiging voor de wereldeconomie.” Dat zei de president van de Europese Centrale Bank (ECB) Mario Dragi gister in Parijs. En als Mario Dragi iets zegt kunnen we het maar beter serieus nemen, want de heren op deze posities zijn echte waarzeggers!

Lees verder op martinvrijland.com
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Moeten langdurig werklozen iets terugdoen voor de samenleving?

De EU telt momenteel ongeveer 27 miljoen werklozen waarvan 6 miljoen jongeren.  ‘t Is een gans leger, een land op zichzelf geworden.  Her en der wordt de discussie gevoerd: zoveel werklozen, zoveel werkzoekenden maar er is geen werk…of toch? Moeten we hen misschien vragen iets terug te doen voor de maatschappij, in ruil voor de werkloosheidsvergoeding die ze toch elke maand ontvangen?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs