Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 28926 tot 28930
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

“Je hebt nog niets gezien, de S&P 500 kan nog veel hoger”

Het optimisme over de Amerikaanse beurzen viert hoogtij. De optimistische rapporten rollen in een ononderbroken rij van de (digitale) drukpersen. Het blijkt in de praktijk bijzonder moeilijk te zijn om nog iemand te vinden die een bearish standpunt durft in te nemen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Kwart meer Belgen thuis door psychische ziekte

Steeds meer werknemers in ons land komen niet meer naar het werk door een psychische ziekte, schrijft Het Belang van Limburg. Het gaat in veel gevallen om jonge vrouwen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Duitse export groeit minder snel dan verwacht

De Duitse export is in juni trager dan verwacht gegroeid. De export nam op maandbasis 0,6 procent toe tegenover een daling met 2 procent in mei, zo meldde de Duitse statistiekdienst. Economen hadden een toename met 0,9 procent verwacht.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Nederlandse spaarder verliest €1 miljard per jaar

Nederlandse spaarders verliezen elk jaar €1 miljard koopkracht door de combinatie van een lage rente en een oplopende inflatie, zo blijkt uit een onderzoek dat The Choice in opdracht van vermogensbeheerder Oxby uitvoerde onder een aantal Nederlandse huishoudens. Ze keken naar 266 huishoudens met een spaarvermogen van minimaal €15.000 en concludeerden dat Nederlandse spaarders gezamenlijk een miljard euro aan koopkracht verliezen door het verschil tussen de rente en de inflatie. Eerder kwam uit Duits onderzoek naar voren dat de Duitse spaarders €14 miljard aan koopkracht inleveren op hun spaarcentjes.

Bron: overgeld.net
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Spaanse industrie produceert opnieuw minder

De productie in de Spaanse industrie is in juni op jaarbasis met 1,9 procent afgenomen. Dat werd donderdag gemeld door het Spaanse bureau voor de statistiek.