EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28931 tot 28935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Ernstige economische gevolgen bij afschaffing maaltijdcheque

De Belgische federatie van uitgiftebedrijven van maaltijdcheques (VIA) betwist de verklaring van vicepremier Johan Vande Lanotte (sp.a) dat de afschaffing van de maaltijdcheques een fluitje van een cent zou zijn. Een afschaffing kan ernstige gevolgen hebben voor de Belgische werknemers en ondernemingen. Er verdwijnt bovendien een gegarandeerde injectie van 2,2 miljard euro in de economie, met name in de voedingsdistributie en de horeca, argumenteert de federatie vandaag in een persbericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Bloedvergieten in Kenia – extremistische moslims aan het werk

Somalische strijders van al-Shabaab drongen zopas een winkelcentrum in Nairobi binnen.  De tol tot nu toe is vreselijk : 59 doden, 170 gewonden en een onbekend aantal gijzelaars.  De minister van Binnenlandse Zaken spreekt van een “erg delicate toestand”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Supertyfoon legt lucht- en scheepvaart stil in Hongkong

Het lucht- en scheepvaartverkeer in Hongkong liggen zo goed als stil in afwachting van de komst van supertyfoon Usagi, de krachtigste tropische storm van het jaar. Grappig detail: Usagi is het Japanse woord voor 'konijn'.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

B.I.S. : de Grote Crash komt er aan!

De Bank for International Settlements (BIS) is zowat de centrale-bank-der-centrale-banken.  Zij geeft nu een grote waarschuwing af dat de “buitengewone maatregelen van de centrale banken” de “illusie” hebben gecreëerd dat de massaal in de markt gepompte geldstromen de fundamentele economische en financiële problemen kunnen oplossen.  Niet dus!

Een gewaarschuwd man is er geen twee waard

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Goud en zilver report (Week 38)

Het laatste nieuws uit de goud- en zilvermarkt lees je iedere zondag op Marketupdate.nl! Deze week was er veel spektakel door Bernanke, want het uitblijven van tapering zorgde voor een grote prijsstijging van goud en zilver....

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs