Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 28941 tot 28945
Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: woensdag 7 augustus 2013

Terug naar Nederland? Ja doeiii!

Na 13 jaar voor een baas te hebben gewerkt in Nederland, Engeland en Kenia, heb ik mijn 4e vaste baan opgezegd en ben ik gaan ondernemen. Een baan bij Google opzeggen? Dat is toch ‘s werelds beste werkgever?

Bron: co.uk
Geplaatst: woensdag 7 augustus 2013

Liefdadigheidsbaas: salaris van meer dan ton geen probleem voor donoren

Charity boss 'earning more than £100,000' a year says six-figure salaries 'aren't an issue for donors'

Astonishing outburst came as pressure grows on charity bosses Figures show at least 30 enjoy salaries of more than £100,000 a year Many organisation are taxpayer funded through government, EU and UN Head of Charity Commission accused right-wingers of hating charities

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 7 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Terreuralarm is vals!

In de NY Times verschijnt het bericht dat nu een terreuralarm uitbrengen het geschikte moment is om de aandacht af te leiden van het afluisterschandaal door de NSA : “

Some analysts and Congressional officials suggested Friday that emphasizing a terrorist threat now was a good way to divert attention from the uproar over the N.S.A.’s data-collection programs, and that if it showed the intercepts had uncovered a possible plot, even better”. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 augustus 2013

Italiaanse economie op drijfzand

Het gaat niet goed met de Italiaanse economie en dat is waarschijnlijk nog een understatement. Op de 1ste plaats is het land politiek een slangenkuil geworden, waarbij zowel Silvio Berlusconi als Beppe Grillo hun schaduwen over de regering voortdurend afwerpen.

Maar ook economisch gaat het niet goed, zoals dit trouwens in meer landen van de Europese periferie het geval is. De Italiaanse regering ziet de economie nog dieper wegzakken, de voorspellingen daaromtrent werden nogmaals naar beneden aangepast.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 7 augustus 2013

Belgische economie heeft dit jaar ruim 16.000 bedrijven verloren

In totaal hebben tijdens de eerste zes maanden van dit jaar in België 52.859 bedrijven de deuren gesloten. Faillissementen leidden tot het verdwijnen van 5.824 bedrijven, terwijl 47.035 ondernemingen zelf beslisten hun activiteiten stop te zetten. Dat blijkt uit cijfers van het handelsinformatiebureau B-Information en het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ). Er werden tijdens de eerste zes maanden van dit jaar ook 36.218 nieuwe ondernemingen opgestart. In totaal heeft de Belgische economie tijdens de eerste jaarhelft dan ook 16.641 bedrijven verloren. Tijdens de eerste helft van vorig jaar werd een nettoverlies van 10.771 ondernemingen opgetekend. Twee jaar geleden bleef het nettoverlies tijdens diezelfde periode beperkt tot 2.995 sluitingen. De cijfers schetsen volgens de zelfstandigenorganisatie duidelijk een beeld van een verslechterd ondernemersklimaat. Door de onstabiele economische omstandigheden moet volgens de organisatie ook niet snel een kentering worden verwacht. (MH)