EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28941 tot 28945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Twitter wil 740 miljoen euro aan aandelen ophalen

Drie weken geleden kondigde Twitter al aan naar de beurs te gaan. Het bedrijf wil uiteindelijk mikken op een opbrengst van zo'n 15 miljard dollar (ruim 11 miljard euro).

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Spaanse dienstensector krimpt, in Italie en Frankrijk groei

AMSTERDAM (Dow Jones)--Na slechts e e n maand van groei is de economische activiteit in de dienstensector in Spanje in september weer gekrompen. Dit blijkt donderdag uit cijfers van datafirma Markit. In Italie en Frankrijk ging het beter.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Garantiefonds is 20 miljoen kwijt aan Oad-klanten

De Stichting Garantiefonds Reisgelden is naar schatting 20 miljoen kwijt aan de schadeloosstelling van mensen die een reis hadden geboekt bij het failliete Oad. Het is het hoogste bedrag dat de SGR ooit heeft moeten uitkeren na een faillissement. Het gaat om ongeveer 80.000 klanten van Oad. Daaronder zijn ook mensen die een reis hebben geboekt voor over een maand of zes en slechts een kleine aanbetaling hebben gedaan.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Vlaamse boer verdient 46 procent minder dan gemiddelde werknemer

Wie voltijds werkt in de Vlaamse landbouwsector verdient in 2013 gemiddeld 23.304 euro. Dat is 46 procent minder dan de gemiddelde loon- of weddetrekkende in Vlaanderen. Zo blijkt uit de jaarlijkse raming van de Boerenbond. De cijfers werden bekendgemaakt tijdens de Nazomerontmoeting van de Boerenbond.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Buffett vindt debat over schuldplafond maar idioot.

Volgens Warren Buffett zijn de leden van het Amerikaanse Congres slim genoeg om op tijd voor een oplossing te zorgen. Ze houden het lot en de kredietwaardigheid van de Verenigde Staten in hun handen, maar ze zullen de spreekwoordelijke lijn niet overschrijden. Ze zullen wel tot een akkoord komen, maar waarschijnlijk pas in de late uren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs