EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28946 tot 28950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

Saoedi's beloven Russen geheim oliepact als het Syrië laat vallen

Saoedi-Arabië heeft Rusland een oliepact aangeboden indien het zijn steun aan het regime van de Syrische president Assad laat vallen. Riyad beloofde ook Rusland te behoeden voor Tsjetjeense terreuraanslagen tijdens de komende Olympische Winterspelen in het Russische Sochi.

‘De Tsjetsjenen die de veiligheid van de Spelen bedreigen staan onder onze controle,’ wordt de Saoedische prins Bandar geciteerd in de Libanese krant As-Safir, die banden heeft met Hezbollah en de Saoedi’s vijandig gezind is.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

“Grondstoffen staan op het punt om te exploderen”

De naam Martin Pring zal heel wat investeerders waarschijnlijk niet zo heel veel zeggen. De man – niet meer van de jongste inmmidels – is op de beurs van Wall Street nochtans een heuse beroemdheid. Hij spreekt niet zo vaak maar als hij spreekt wordt naar hem geluisterd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

Het economische lot ligt in de handen van Bernanke

Er in één dag waar de hele financiële wereld naar uitkijkt. 18 september wordt de dag dat bankiers, politici, hedgefondsen, analisten, beleggers en andere belanghebbenden, de woorden van één man minutieus zullen trachten te analyseren. Die man zal de beslissende woorden uitspreken waarvan de wereld van het geld al jaren wist dat ze zouden worden uitgesproken. Zoiets in de trant van “

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

Een van de meest belangrijke grafieken om te onthouden

Weinige beleggers kunnen het belang inschatten van de centrale banken op de goudmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

5 redenen dat de stierenmarkt in VS aandelen verder gaat

Het ziet er steeds meer naar uit dat de Amerikaanse aandelen rijp zijn voor een correctie, zowel technisch als het sentiment duiden op een verder daling van de aandelen. Maar wie diep genoeg graaft, zal ook nog signalen vinden die aantonen dat de Amerikaanse aandelen hun stierenmarkt van dit jaar gewoon verder kunnen zetten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs