EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28946 tot 28950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

2 redenen voor een stijging van palladium

Nadat de prijs voor palladium midden augustus nog op $ 766 stond, daalde de prijs de daarop volgende weken naar een dieptepunt van $ 685 om vervolgens weer post te vatten boven $ 700. Deze prijsdaling komt er ondanks dat de meeste analisten positief zijn voor palladium. En volgens 

En volgens Palladium Investing News is er nog steeds reden genoeg om positief te zijn voor palladium.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Hoe de wereld in elkaar zit – deel 2

In navolging van Deel 1. | “The Veil” betekent de massamedia, de popcultuur en “nieuws”.  Geef de burger zogenaamde keuzes : kiest u rood…of wit…? Maar wat u ook kiest – u bent àltijd bij de neus genomen want: er is géén keuze! In één woord heet dat: propaganda. “

The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Autotoeleveranciers betrokken in onderzoek naar prijsafspraken in Duitsland

De federale antikartelautoriteiten van Duitsland hebben zes autotoeleveranciers onderzocht op verdenking van prijsafspraken. Dat hebben het Canadese Magna, een van de betrokken bedrijven, en de overheidsinstantie laten weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

EU waarschuwt België voor verlies concurrentiekracht

België zag zijn goede internationale concurrentiepositie tijdens de crisisjaren afkalven omdat zijn export van middel- en laagtechnologische goederen schade ondervond van meer competitieve lagekostenlanden. Om zijn concurrentiepositie te herstellen, moet België meer inzetten op innovatie en de "mismatch" op de arbeidsmarkt verder aanpakken. Die (niet nieuwe) analyse van de Belgische industrie maakt de Europese Commissie, in haar jaarlijkse verslag van het industrieel concurrentievermogen in de EU.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

The Commodities King heeft een tip voor u

The Commodities King, zo wordt hij op Wall Street genoemd. Dennis Gartman maakt deze bijnaam telkens waar. Gartman heeft inderdaad een boontje voor grondstoffen maar kijkt ook verder dan de neus lang is.

Hij heeft geld verdiend met het investeren in grondstoffen maar ook op een aantal neventerreinen die rechtstreeks met commodities verband houden. The Commodities King  investeert namelijk ook in grondstoffenmunten en in aandelen van bedrijven actief in de mijnbouwsector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs