Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 28961 tot 28965
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Goud geen goede hedge tegen inflatie

Volgens Bernanke begrijpt niemand de goudprijs. Goud is iets wat mensen kopen als bescherming tegen een financieel rampscenario, omdat het zijn waarde weet te behouden. Hij voegt eraan toe dat goud een slechte inflatie hedge is, omdat de goudprijs de inflatie niet kan voorspellen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Frankrijk gaat een lange depressie tegemoet

De economische situatie in Frankrijk is zo beroerd dat ze theoretisch eigenlijk alleen maar beter zou kunnen gaan. Maar dat is de theorie, de praktijk wijst uit dat het vaak van kwaad naar erger gaat. Bovendien hoeven de Fransen niet te rekenen op hun regering, want die heeft tot dusver alleen maar uitgeblonken in het opstapelen van flaters.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Panasonic bekent schuld aan prijsafspraken in VS

Daarom wordt een boete betaald van ruim 45 miljoen dollar (35 miljoen euro). Dochterbedrijf Sanyo betaalt daarnaast een boete van ruim 10,7 miljoen dollar.

Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie bekendgemaakt. Sanyo maakte prijsafspraken gemaakt over lithium ion-batterijen voor laptops. 

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Armoe in Nederland

Armoe in Nederland:. Onder je niveau werken in een part time baantje zodat je maar iets binnenschraapt om ETEN te kunnen kopen. Op vrijdagavond met nog twee tientjes zitten en op de 26ste van de maand je energienota nog niet kunnen betalen met je gat op een gasbel als Nederlander. Die drie halogeenlampjes in de gang waarvan er al weken één stuk is en die je maar niet vervangt omdat er nog licht is van de andere twee en omdat je die centen wel beter gebruiken kunt. Keuzes moeten maken in facturen en de meest essentiële voorrang geven. De rest bekijkt het maar even voorlopig. Ga maar naar de rechter dan.

Bron: mo.be
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Concreet beleid EU tegen koloniaal Israel gestart

Rusland bouwt drijvende kerncentrale

Rusland werkt aan een drijvende kerncentrale om afgelegen regio's van stroom en water te voorzien. Het eerste exemplaar moet al tegen 2016 operationeel zijn.