EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28981 tot 28985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Nederlandse topvrouwen willen “change”

Hoe kan de BV Nederland overleven? Het moet anders, dat in ieder geval.  Tezamen hebben 75 Nederlandse topvrouwen een veranderagenda opgesteld : “Nederland heeft meer lef nodig!”  Het land moet opnieuw uitgevonden worden en dat is mensenwerk…maar vooral vrouwenwerk.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Dit zal zorgen voor een hogere goudprijs op lange termijn

Via de United States Geological Survey (USGS) kan je aan alle gegevens geraken betreffende de goudmijnen in de Verenigde Staten. Wat de productie betreft is de Verenigde Staten een goede indicatie voor de globale trend aangezien de VS de derde grootste goudproducent ter wereld is. Uit de gegevens van het USGS blijkt dat de goudproductie al lange tijd in een dalende trend zit. Dit moet uiteindelijk leiden naar een hogere goudprijs.

Het belang van de productie op de goudprijs is tweeledig: 1) nieuwe productie is goed voor 2/3 van het totale aanbod aan goud - 2) het zijn de zwakste handen (de goudmijnen) op de markt die hun goud moeten verkopen. Een daling van de productie moet dus op een andere manier opgevangen worden om het jaarlijkse aanbod van 4.400 ton te vrijwaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Gevolgen prinsjesdag voor uw hypotheek

Gevolgen troonrede voor uw hypotheek

Gevolgen troonrede voor uw hypotheek

De laatste jaren is de troonrede een opsomming van lasten verzwaringen, verlies van koopkracht en andere ellende. Niet in de laatste plaats ook met grote gevolgen voor uw hypotheek. De hypotheek plannen die de overheid op prinsjesdag heeft gepresenteerd hebben wij voor u overzichtelijk onder elkaar gezet.

Lees verder op hypotheeksteun.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Japan kan in een wip en een zucht naar hyperinflatie evolueren

Met Abenomics mikt de Japanse premier Shinzo Abe op een structurele hervorming van de Japanse economie met als voornaamste doelwit het uitschakelen van de deflatie. Of Abe in die opdracht zal slagen zal de toekomst moeten uitwijzen. Het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Leraar gaat er 3,5 procent op vooruit in 2014

Leraren gaan er volgend jaar gemiddeld 3 tot 3,5 procent op vooruit in koopkracht. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs