Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 28991 tot 28995
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

China spendeerde al $ 156 miljard om zijn banken te redden

Met een forse opstoot van de Shibor, de Shanghai interbank lending rate, leek China zich in een financiële crisis te storten zoals de Verenigde Staten en Europa in 2007 - 2008. Maar de Chinese overheid is gestopt met de sector angst aan te jagen waardoor de crisis (even) vermeden is. Onrechtstreeks pompte China sinds 2003 al $ 156 miljard in zijn banksysteem, aldus

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

James Rickards: “Mathematisch gezien kan goud naar $ 8.000 of meer”

In bepaalde scenario's zal de goudprijs fors stijgen. Het zal niet geleidelijk aan stijgen, maar met een forse opstoot. Het zal zijwaarts noteren om dan omhoog te knallen en dan nog eens knallen om te eindigen met een superknal. Dit kan gebeuren in een tijdspanne van 3 tot 6 maanden, zegt 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Goedkoop en dividendrendement: Wees er op tijd bij voor het te laat is

De ideale combinatie voor een belegger; goedkoop omdat het onterecht genegeerd wordt én een aantrekkelijk dividendrendement. Het dividendrendement van gemiddeld 3,70 % houd je zoet totdat de prijzen beginnen te stijgen. We hebben het over de defensiesector in de Verenigde Staten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Tesla opent eerste showroom in België

De producent van elektrische auto's Tesla heeft vandaag zijn eerste showroom in België geopend in de Gulden Vlieslaan in Elsene. Samen met het nieuwe dienstencentrum in Zaventem wil de producent uit de Verenigde Staten zo zijn gezinswagen, het Model S, lanceren in ons land.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

US produceert meer goederen en diensten dan voor de recessie, maar…

De US produceert meer goederen en diensten dan voor de recessie begon. Kijken we even naar de cijfers. In de laatste 3 maanden van 2007 werd op jaarbasis 13.300 miljard Dollar aan goederen en diensten geproduceerd en dat was een absoluut record.