EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28991 tot 28995
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Vlaamse bedrijven trekken alsmaar meer naar Zeeuws-Vlaanderen

Vlamingen trekken niet alleen naar Zeeuws-Vlaanderen om er te gaan wonen, maar ook alsmaar meer om een Nederlandse filiaal op te richten of een schenking te regelen. Dat blijkt uit de nieuwe halfjaarlijkse balans van de Stichting Zeeuws & Vlaanderen, een consortium van Zeeuws-Vlaamse bouwpromotors, makelaars, banken, hypotheekadviseurs, fiscalisten en notarissen. Gideon Peijnenburg, notaris in Sluis, bevestigt de trend, maar voegt eraan toe dat er geen concrete cijfers bijgehouden worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Huiseigenaar betaalt meer waterschapslasten

Huiseigenaren betalen gemiddeld 35 procent meer aan waterschapslasten dan gezinnen in een huurwoning. De bezitter van een eigen woning met een gezin is gemiddeld 319 euro kwijt, een huurder betaalt 237 euro.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Consument minder somber?

De stemming onder Nederlandse consumenten is deze maand verbeterd vergeleken met vorige maand. De consument ziet echter nog niet de tijd rijp om grote aankopen te doen, bleek uit dinsdag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Column Kees de Kort | Asymmetrische nieuwsbehandeling

Was er dit weekend nog euforie over de herstellende huizenmarkt in Nederland, inmiddels is de feestvreugde alweer als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat zegt BNR's Kees de Kort, die zich verbaast over het enthousiasme.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Rob McEwen: “Goudmijnaandelen staan op het einde van het jaar hoger dan in het begin van dit jaar”

Rob McEwen is een legende in de goudsector. Hij is ervan overtuigd dat de goudmijnaandelen nog een mooi parcours kunnen afleggen dit jaar. Dit heeft onder andere te maken met het "Witte huis" effect. In de laatste 8 Presidentiële cyclussen daalde goud en goudmijnaandelen in het jaar van de verkiezingen, maar stegen ze het jaar erna.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs