EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28996 tot 29000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Goudmijnen nu interessant!

Goudmijnen en zilvermijnen zitten al weer 2 jaar in de hoek waar de klappen vallen. Sinds de goudprijs een top neer zette in 2011 is het bergafwaarts gegaan met de koersen van het gele edelmetaal en van de mijnbouwbedrijven die het delven. Niet direct een sector om je geld in te zetten zou je zeggen, maar die gedachte is iets te kort door de bocht.

Lees verder op cfd-handel.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Marc Faber: ‘Bernanke heeft geen flauw benul waar hij mee bezig is’

Marc Faber werd op Bloomberg TV gevraagd naar zijn mening omtrent de recente beslissing van de Fed om niet te temperen. Faber had dit niet voorspelt, maar is allerminst verrast met de uitkomst van de FOMC.

De leiding van de Fed heeft geen flauw benul van wat er speelt in de maatschappij. Dat hun beleid de middenklasse uiteindelijk met de grond gelijk zal maken, heeft weinig vat op dit soort academici.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Werkloosheid in Griekenland daalt op kwartaalbasis voor eerst sinds begin van crisis

De werkloosheidsgraad in Griekenland, 27,1 procent in het tweede kwartaal van dit jaar, is ten opzichte van het eerste kwartaal licht gedaald en dat voor het eerst sinds het begin van de crisis in 2010. Dat blijkt vandaag uit cijfers van het Griekse bureau voor de statistiek Elstat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

JPMorgan schikt voor bijna 1 miljard dollar

JPMorgan heeft een schikking getroffen met diverse toezichthouders in de 'London Whale'-zaak. De Amerikaanse bank betaalt 920 miljoen dollar (679 miljoen euro) en heeft toegegeven dat er fouten zijn gemaakt in het Londense handelskantoor en het toezicht daarop. Dat maakte de Federal Reserve vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Marc Faber: "Verstandige mensen kopen goud"

Volgens Marc Faber kopen verstandige mensen goud als een verzekering tegen financiële rampspoed. Heeft hij gelijk? Of predikt hij voor eigen parochie?

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs