Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 29001 tot 29005
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

“Economie US groeit onvoldoende om jobcreatie te stimuleren”

Miljardair Wilbur Ross geeft president Ben Bernanke van de Federal Reserve goede en slechte punten. Ross geeft toe dat qe een paar goede dingen heeft volbracht. De politiek van monetaire verruiming heeft er op de 1ste plaats toe geleid dat de vastgoedsector weer op zijn poten staat.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Ruim de helft minder woningen verkocht in juni

In de maand juni zijn er maar half zoveel woningen verkocht als in dezelfde maand van vorig jaar. Ten opzichte van de maand ervoor was de daling 13,3%. In de eerste helft van dit jaar werden er 22,8% minder woningen verkocht dan in dezelfde periode van 2012. De prijzen moeten verder omlaag...

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

'Tijd dringt voor pensioenfondsen'

Donderdag werd bekend dat de twee grootste pensioenfondsen in Nederland, ABP en Zorg en Welzijn, vrezen dat er volgend jaar door te lage dekkingsgraden nieuwe kortingen op de pensioenen moeten worden doorgevoerd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

“Weinig opties meer over om de goudprijs te onderdrukken”

De daling van de goudprijs en de uitvloei van fysiek goud uit de goudfondsen en -ETF's is de aanleiding voor vele analisten om te roepen dat de stierenmarkt voor goud voorbij is.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Nederlanders werken minst

Een minderheid van de Nederlanders (18%) zit zo vast in zijn of haar baan dat ze hun werk zelfs meenemen op vakantie. Ruim 80 procent van de Nederlandse medewerkers heeft daarentegen juist geen moeite hun smartphone of laptop aan de kant te leggen tijdens de zomervakantie. Dat blijkt uit onderzoek van flexplekaanbieder Regus.