EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29006 tot 29010
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Signalen van een marktpiek

De top en de bodem van een markt worden niet aangekondigd, het wordt achteraf vastgesteld. Toch zijn er meestal al op voorhand voldoende signalen te zien die ons wegwijs kunnen maken in de toekomstige richting van de markten. "Als we niet voor een forse correctie staan, staan we minstens voor een pauze" aldus John Mauldin op BusinessInsider.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Obligaties bepalen de richting van aandelen

De laatste maanden zijn de aandelenmarkten steeds meer afhankelijk geworden van de prestatie van de obligatiemarkten. De S&P 500 daalde vorige week met 2 procent bij beter dan verwacht economisch nieuws. Dit doet de vrees voor 'tapering' weer stijgen waardoor de rentevoet op 10 Y US Treasuries gestegen is tot 2,8 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Medewerkers V&D staken in distributiecentrum

Ruim honderd medewerkers van V&D komen zonder werk te zitten als het distributiecentrum in Groningen volgend jaar sluit.

Ruim honderd medewerkers van V&D komen zonder werk te zitten als het distributiecentrum in Groningen volgend jaar sluit.

FNV Bondgenoten eist voor het ontslag een ruimere vergoeding dan V&D nu biedt. Voor de berekening daarvan zou gebruik moeten worden gemaakt van de tot 2009 geldende kantonrechtersformule. Door een andere weging van het aantal dienstjaren levert de oude formule een hogere vergoeding op.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Egyptisch bloedbad bedreigt globale olietoevoer

Egypte is een belangrijke flessenhals voor de globale olie-industrie. Het land speelt een cruciale rol in het beheer van het Suezkanaal en de Sumed (Suez-Mediterranean)-pijplijn. Indien de onrust in het land voortduurt en de prijzen blijven stijgen, dreigt dat het economisch herstel in de rest van de wereld in het gedrang te brengen, schrijft The Daily Telegraph.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Groei Japanse export trekt stevig aan

De export van Japan is in juli in met ruim 12 procent gegroeid ten opzichte van een jaar eerder. Dat is het sterkste tempo van de afgelopen 2 jaar, zo maakte het Japanse ministerie van Financiën maandag bekend.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs