Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 29006 tot 29010
Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Nederlanders werken minst

Een minderheid van de Nederlanders (18%) zit zo vast in zijn of haar baan dat ze hun werk zelfs meenemen op vakantie. Ruim 80 procent van de Nederlandse medewerkers heeft daarentegen juist geen moeite hun smartphone of laptop aan de kant te leggen tijdens de zomervakantie. Dat blijkt uit onderzoek van flexplekaanbieder Regus.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

'Herstel economie komt niet van de grond'

ING verwacht voor 2014 een minieme economische groei van 0,1 procent.

Daarmee zijn de economen van de bank veel pessimistischer dan instanties als het Centraal Planbureau (CPB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Die gaan voorlopig uit van een groei met 1 procent.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Werkloosheid weer opgelopen

Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In mei kwam de werkloosheid nog uit op 8,3 procent.

De voor seizoeninvloeden gecorrigeerde werkloosheid nam in juni 2013 toe met 16.000 tot 675.000 personen. Vergeleken met een half jaar eerder zijn er ruim 100.000 werklozen bijgekomen. De afgelopen drie maanden kwamen er gemiddeld 11.000 werklozen per maand bij.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Kapitaalcontroles versterken vraag naar Bitcoins

Ondanks de dalende prijs van de Bitcoin sinds zijn piek in april, wint de virtuele munt nog steeds aan populariteit. Vooral in Argentinië is de Bitcoin bezig aan een sterke opmars. De kapitaalcontroles die worden opgelegd zorgen ervoor dat het globale aandeel van het aantal software downloads in Argentinië in juni verdubbelde, aldus de

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Bernanke vertelt geen nieuws

Bernanke gaf gisteren een toelichting van het beleid van de Federal Reserve. Eigenlijk vertelde hij geen nieuws, want we wisten al dat het stimuleringsprogramma voortgezet zou worden. Bernanke zei dat de Fed zal blijven stimuleren met een soepel monetair beleid, ook als de werkloosheid zakt naar het gewenste niveau.