Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 29016 tot 29020
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

2013: de beste en slechtste belegging tot nu toe wereldwijd

De eerste zes maanden van dit jaar was een goede tijd voor elektrische auto fabrikanten en oliemagnaten en een waardeloze periode voor goudmijnen. Tevens was het een beroerd halfjaar voor Spaanse bankiers, ten minste, als we kijken naar de prestaties op de wereldwijde beurzen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Biflatie Bulletin : De baas? Dat zijn wij zelf mijnheer

Een bedrijf – uiterst succesvol dan nog – zonder bazen, zonder hiërarchie : illusie of realiteit? Er zijn perfecte voorbeelden van dat het inderdaad anders kan, met gelukkiger werknemers die verantwoordelijkheid mogen nemen, zelfstandiger en meer productief, creatiever en vrijer. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Jim Rogers: De centrale banken zullen verdwijnen

In een interview met Kitco’s Daniela Cambone zegt Jim Rogers dat hij denkt dat de goudprijs zijn definitieve bodem nog niet heeft bereikt. Maar tegen het einde van dit decennium zal het veel hoger staan dan vandaag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Fiscus eist meer dan 386 miljoen euro van 234 HSBC-Belgen

De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) heeft 234 dossiers behandeld van belastingbetalers die opduiken in het "HSBC-bestand" dat door het Franse ministerie van Financiën in 2010 werd doorgespeeld aan België. De fiscus eist van die mensen 386,4 miljoen euro, zo meldt Le Soir.

Bron: parool.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Verlaging pensioenen lijkt onontkoombaar

© anpDe financiële positie van de grote pensioenfondsen in Nederland is de afgelopen 3 maanden verslechterd. Miljoenen mensen moeten er rekening mee houden dat hun pensioen volgend jaar (opnieuw) wordt verlaagd.