Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 29021 tot 29025
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Europa’s grootste fondsbeheerder gaat voor … cash!

Amundi, Europa's grootste fondsbeheerder met activa ter waarde van ongeveer € 750 miljard, geeft momenteel de voorkeur aan cash. De economische vooruitzichten voor 2014 worden nog steeds te rooskleuring ingeschat zegt Didier Borowski, hoofd strategie en economische research aan

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Meevallende macrocijfers uit China kunnen koperprijs doen opleven

Op de grondstoffenmarkten kijkt iedereen naar China, uit vrees dat de volgende set van macrodata zou kunnen tegenvallen. Het staren als een konijn aan een lichtbank naar alles wat uit China komt heeft echter compleet geen zin. China gaat even door een dipje maar zal dat ongetwijfeld te boven komen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Er staat iets groots te gebeuren op de zilvermarkt

In het begin van de week hadden we het er nog over dat India de helft van de globale jaarproductie  kan importeren als de importcijfers zo sterk blijven als de laatste twee maanden. India kan daarmee de drijvende kracht worden achter de opmars van de zilverprijs. Onderstaande video gaat daar dieper op in.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Komt er een nieuwe Argentijnse munt?

De situatie in Argentinië gaat van kwaad naar erger. Er circuleren steeds meer illegale dollars (Argentinië verbood het bezit van Am. dollars in 2011) in Argentinië omdat de bevolking geen vertrouwen meer heeft in de eigen munt.  Om deze illegale dollars uit circulatie te halen, heeft de Argentijnse centrale bank Certificate of Deposit for Investment uitgegeven zegt

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Kabinet wil meer risico's nemen met pensioenen

Ons pensioen wordt nog onzekerder. Dat blijkt uit stukken die in handen zijn van RTL Z. Pensioenfondsen moeten van staatssecretaris Klijnsma meer risico's gaan nemen bij hun beleggingen, om te compenseren voor inflatie.