Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 29031 tot 29035
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

90 miljoen Amerikanen zijn uitgesloten van de arbeidsmarkt

De Federal Reserve heeft van de bestrijding van de werkloosheid een strijdpunt gemaakt. Ze zal haar politiek van monetaire verruiming zolang handhaven totdat de werkloosheid opnieuw aanvaardbare niveaus heeft bereikt. Bovendien moet de inflatie beheersbaar blijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Deze grondstoffen staan voor een traditionele stijging

Het is tot nu toe een slecht jaar geweest voor suiker, tarwe, maïs, sojabonen en zowat elke andere landbouwgrondstoffen. Gemiddeld lieten deze grondstoffen een daling zien van iets minder dan 10 procent. Maar daar lijkt nu verandering in te komen. Traditioneel staan deze grondstofprijzen voor een sterk seizoen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Spaanse staatsschuld bereikt nieuw record

De Spaanse staatsschuld is in mei verder gestegen tot het nieuwe recordniveau van 89,6 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dat maakte de Spaanse centrale bank vandaag bekend.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Dubai pakt overgewicht aan met goud

De gemeente van Dubai heeft twee sponsors gevonden voor een ludieke actie. Tussen 17 juli en 16 augustus kunnen inwoners van de stad meedoen aan een actie. Voor iedere kilo die ze kwijtraken krijgen ze een gram goud.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Meer Britten lossen na hun zestigste pas hypotheek af

Uit onderzoek blijkt dat één op de drie Britten pas nu hun zestigste de hypotheek volledig heeft afgelost. Starters treden steeds later toe tot de woningmarkt. Dat komt onder meer door de hogere huizenprijzen en door het feit dat jongeren meer geld kwijt zijn aan hun studie.