EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29051 tot 29055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

De miserie van financiële bubbels

Speculatieve bubbels maken een klein deel van de bevolking zeer welvarend ten koste van een groot deel van de bevolking. Het maken van speculatieve bubbels vereist de aanwezigheid van drie entiteiten: centrale banken, commerciële banken en een overheid. Verwoestende speculatieve bubbels worden gedreven door kredietexpansie, aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Middenklasse in Azië groeit aan een razendsnel tempo

In Zuid-Oost Azië leven 650 miljoen mensen en daar is een evolutie aan de gang die grote gevolgen kan hebben voor de wereldeconomie. Als gevolg van de economische groei in dat deel van de wereld verwerven steeds meer inwoners van de regio een hoger inkomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Enkele tips om je goud en zilver te verstoppen

Voor diegene die onze site (dagelijks) volgen en besloten hebben om fysiek goud te kopen om zich te beschermen tegen financieel onheil, hebben we enkele tips op een rijtje gezet waar je de gouden en zilveren munten en baren het best kunt bewaren. Niet iedereen heeft namelijk een kluis in huis. Maar er zijn nog andere plaatsen waar het perfect mogelijk is om je goud en zilver te bewaren zonder nadelige effecten zegt Gold Stock Bull.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

SocGen: “Olieprijs kan naar $ 150″

Société Générale waarschuwt dat de olieprijs verder zou kunnen stijgen naar $ 150 als de onrust in Syrië verder escaleert, aldus CNBC.

Société Générale waarschuwt dat de olieprijs verder zou kunnen stijgen naar $ 150 als de onrust in Syrië verder escaleert, aldus CNBC.

Een ingreep in Syrië kan het aanbod van olie in de regio met 500.000 tot 2 miljoen vaten per dag verminderen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Landbouwgrondstoffen in vuur en vlam

Tot voor kort waren de handelaars in landbouwgrondstoffen nog euforisch over de opbrengst van de oogst dit jaar. De oogst zou een van de beste zijn van de afgelopen vier à vijf jaar. De prijzen voor maïs, tarwe en soja zaten in een dalende lijn. Maar daar kwam gisteren abrupt een einde aan toen de prijzen omhoog schoten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs