EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29056 tot 29060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

Europolitiek: lang leve de belegger, f#ck de burger!

Barroso,het opperhoofd van de Europese Commissie, sprak vorige week woensdag zijn ‘troonrede’ uit. Ewald Engelen heeft zelden zoveel flauwekul gehoord.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

Grieken betogen tegen banenverlies

In Griekenland worden grote betogingen verwacht nu de hele overheidssector opgeroepen is tot een 48 uursstaking. Enkele uren na de start van de betogingen raakte bekend dat een antifascistische rapper overleden is aan de verwondingen die hij opliep in een gevecht met verschillende leden van neonazistische partij Gouden Dageraad. De vechtpartij begon volgens poitiebronnen rond middernacht in een voorstad van Athene. Het slachtoffer, Pavlov Fyssas, is een antifascistische rapper. De voornaamste verdachte, die al bekend heeft, is een 45-jarig lid van de neonazistische partij Gouden Dageraad. De politie heeft de man, die in bezit was van een mes, al opgepakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

Dijsselbloem: Geleidelijke overgang naar participatiesamenleving

Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) vindt dat de overgang van de verzorgingsstaat naar een participatiesamenleving niet als een revolutie over ons heen komt.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

“De dollar zal vervangen worden door SDR’s of goud”

Jim Rickards houdt een gelijkaardig pleidooi als in het vorige artikel met Nomi Prins. Ook Rickards is van mening dat de grote banken nog steeds veel te groot zijn en nog steeds een veel te groot gevaar vormen voor het financieel systeem. In dit artikel van MarketUpdate was Jim Rickards onlangs te gast bij Max Keiser om te praten over het beleid van de Amerikaanse centrale bank en de dreigende dollarcrisis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

Helft van 's werelds rijkste vrouwen komt uit China

While Chinese stocks are underperforming their Japanese neighbors', the decision of which Asian language to learn (in order to potentially better your future) is clear. As Hurun Research notes, half of the richest women in the world (with assets in excess of $1 billion) are from China - including 3 from the Top 5 and 6 of the Top 10. Asia was home to the highest number of billionaires this year with most of them operating in real estate sector.  The total wealth of the 1453 billionaires amounted to a staggering US$5.5 trillion, the equivalent of China’s GDP and the so-called 'Ten-Zero-Club' - individuals with over USD10bn - grew by 25 to 108 people. The USA still ranks #1 (exceptionally) for the country with the most billionaires - at 409!

One out of four on the list of 50 richest women in China is involved in real estate business. And 18 percent of them are in the financial sector.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs