EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29056 tot 29060
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

850.000 huurders leven onder armoedegrens. Hoe welvarend is Nederland nog?

» Woning nieuws » Bijna 30% van de huurders leeft onder de armoedegrens

» Woning nieuws » Bijna 30% van de huurders leeft onder de armoedegrens

Nederland is een welvarend land. Het credo ‘We mogen niet klagen’ is er vanaf jongs af aan flink ingebeiteld. Toch is het maar de vraag of we niet af en toe mogen klagen. Zeker nu de Woonbond bekend heeft gemaakt dat voor steeds meer huurders de armoedegrens geen fictie is maar keiharde werkelijkheid. De verwachting is dat over drie jaar een ongekend aantal van 850.000 huurders financieel onder deze armzalige grens zit.

Lees verder op huurwoningen.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Indiase bedrijven mogen niet in Nederland investeren

De Indiase centrale bank heeft een moratorium afgekondigd op investeringen van Indiase bedrijven in het buitenland. De maatregel is nodig om de roepie, de munteenheid van het land, te versterken, zo meldt De Telegraaf.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

In 2015 nog maar twee kranten?

Het aantal krantenbedrijven in Nederland zal de komende jaren fors krimpen. Volgens interim-topman Cees van Steijn van de Telegraaf Media Groep (TMG) blijven er nog maar twee over. Dit zegt hij vrijdag in Het Financieele Dagblad (FD).

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Westers financieel systeem op de rand van de afgrond

Het westerse financieel systeem staat op de rand van de afgrond, en in Azië weten ze dat. Daarom dat er een run on gold bezig is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Waarom de Federal Reserve in de problemen zit …

We schreven eerder al dat de Federal Reserve 0,3 procent van de obligatiemarkt opslorpt, ... per week. Momenteel bezit de Fed al een 10-jaarlijks equivalent van 31,47 procent van de obligatiemarkt. Aan het huidige tempo bezit de Fed 45 procent in 2014, 75 procent in 2016 en zo goed al alles tegen 2018. Dit is niet houdbaar, aldus

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs