Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 29056 tot 29060
Bron: ceome.nl
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Gouden bergen lonken in Hong Kong en China

In het verre oosten lonken de afvalbergen van China. De stormachtige consumptiespurt leidt tot gigantische vuilnisbelten. Kan het afvalprobleem in China Nederlandse ondernemers ook stinkend rijk maken? Handelsminister Lilianne Ploumen opende onlangs in Hong Kong en China enkele deuren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Wordt Portugal tot derderangsland gedegradeerd?

MSCI heeft Griekenland gedegradeerd tot ontwikkelingsland, het is uit de lijst met ontwikkelde landen gestoten. Voortaan zijn de Grieken opgenomen in de emerging markets index van de MSCI. Daarmee is het zwaar onder de schulden gebukte Griekenland terug naar af.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Rusland doet Europese aardappel in de ban

Rusland heeft met ingang van deze maand de grenzen gesloten voor aardappelen uit de Europese Unie. Dat meldde de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Kwetsbare huurders nu rechtstreeks benaderd om dak gratis te laten isoleren

Netbeheerders krijgen de mogelijkheid om sociaal kwetsbare huurders voortaan rechtstreeks te benaderen met het aanbod om het dak kosteloos te laten isoleren. Tot nog toe was dat niet mogelijk omwille van privacyredenen. Maar een voorstel vanuit de meerderheid, met name van Bart Martens (sp.a), Liesbeth Homans (N-VA) en Valerie Taeldeman (CD&V), maakt dat nu toch mogelijk.

Bron: tweakers.net
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Mastercard en Visa blokkeren betalingen aan iPredator

De Zweedse betalingsverwerker Payson heeft in opdracht van Mastercard en Visa aangegeven dat het niet langer betalingen aan de vpn-provider iPredator zal verwerken. iPredator overweegt juridische stappen om een einde te maken aan de boycot.

De firma iPredator biedt betalende gebruikers een versleutelde vpn-tunnel waardoor hun privacy achter eenĀ  anoniem ip-adres beter zou zijn beschermd. Het bedrijf, dat wordt gerund door The Pirate Bay-oprichter Peter Sunde, zou echter van de Zweedse betalingsverwerker Payson in een e-mail te horen hebben gekregen dat het niet langer transacties met de vpn-aanbieder zal uitvoeren. Payson zou hier door Mastercard en Visa toe gedwongen zijn, omdat vpn-aanbieders volgens de Amerikaanse betalingsverwerkers piraterij zouden faciliteren, zo meldt TorrentFreak.