EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29061 tot 29065 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Loonstijging weer ruim onder inflatie

De cao-lonen, inclusief bijzondere beloningen, lagen in het tweede kwartaal van 2013 1,3 procent hoger dan een jaar eerder. Het is het derde achtereenvolgende jaar dat de stijging onder de inflatie uitkomt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Verboden te werken

De cosmeticawinkel Sephora op de beroemde Champs Élysées - die zes miljoen klanten per jaar verwelkomt, dat zijn er even veel als de Eiffeltoren - mag niet tot middernacht openblijven. Dat heeft het Parijse Hof van Beroep beslist. Volgens de rechter maakt de keten inbreuk op de wet op de werkduur wanneer het tot middernacht klanten toelaat in zijn vestiging op de beroemde avenue.

Volgens het vonnis heeft de winkel 10 dagen om zijn openingsuren aan te passen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Deze grafiek zegt alles: geen enkele wereldmunt overleeft

In heel de financiële geschiedenis is er nog geen enkele fiatmunt geweest die het heeft overleefd. Sterker nog, er is nog geen enkele wereld reservemunt die het eeuwig heeft volgehouden. Momenteel zitten we met het slechte van beide: de wereldreservemunt van het moment, de Amerikaanse dollar, is ook de grootste fiatmunt uit de geschiedenis. Als 1 + 1 nog steeds 2 is, zal de Amerikaanse dollar het ook niet overleven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

BullionVault mag geen reclame meer maken in Nederland

BullionVault, een wereldwijde aanbieder voor opslag van edelmetalen die opereert vanuit het Verenigd Koninkrijk, is door de AFM op de vingers getikt. Het bedrijf mag niet langer reclame maken in Nederland, omdat ze geen AFM-vergunning heeft voor de opslag van goud en zilver. Ook mogen klanten geen vergoeding meer krijgen voor het binnenhalen van nieuwe klanten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

“Europese schulden stijgen met 100 miljoen euro…per uur”

Bovenstaande uitspraak komt van Daniel Stelter die jarenlang voor de Boston Consulting Group werkte, een van de belangrijkste adviseurs van de Duitse overheid.  De enige oplossing volgens Stelter : een Verenigde Staten van Europa en een eenmalige welvaartbelasting van 6000 miljard euro!

Ook Nederlands geld is foetsie

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs