Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 29071 tot 29075
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Pensioenfonds kan straks meer risico nemen

DEN HAAG (ANP) - Pensioenfondsen kunnen straks kiezen voor een nieuw contract. Ze mogen dan meer risico lopen bij hun beleggingen. Fondsen die dat doen, zijn verplicht hun pensioen minimaal aan te passen aan de inflatie. Lukt dat door financiƫle problemen niet, dan moeten ze de pensioenaanspraken meteen verlagen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Recordopbrengst voor schilderij El Greco

Het schilderij St. Dominicus in gebed van El Greco heeft bij een veiling bij Sotheby's in Londen meer dan 9 miljoen pond (10,5 miljoen euro) opgebracht. Nog nooit is op een veiling zoveel betaald voor een werk van de Spaanse meester van Griekse afkomst, die leefde van 1541 tot 1614.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Bank of England houdt rente onveranderd op 0,5 procent

De Bank of England heeft de rente onveranderd gelaten, op 0,5 procent. Dat lag in de lijn der verwachtingen. Het was de eerste vergadering van de Engelse centrale bank onder leiding van gouverneur Mark Carney.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Nigel Farage weer in goede doen

Nigel Farage trekt weer van leer tegen de Europese leiders. Deze keer maakt hij de plannen om de jeugdwerkloosheid aan te pakken met de grond gelijk. Er worden miljoenen en miljarden geld gestopt in allerhande projecten en instellingen, een hele waslijst. Allemaal projecten met dik betaalde vriendjes en projecten die niets zullen helpen omdat het Europese systeem gewoon niet werkt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Kabinet wil meer risico's nemen met pensioenen

Ons pensioen wordt nog onzekerder. Dat blijkt uit stukken die in handen zijn van RTL Z. Pensioenfondsen moeten van staatssecretaris Klijnsma meer risico's gaan nemen bij hun beleggingen, om te compenseren voor inflatie.