Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 29076 tot 29080
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Kosten bouwvergunning weer met 5 procent gestegen

De gemiddelde kosten voor een bouwvergunning stijgen dit jaar met ruim vijf procent. In 2012 kwamen de bouwleges ook al vijf procent hoger uit.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Verborgen camera mag tegen bijstandsfraude

Om bijstandsfraudeurs op te sporen, mogen autoriteiten onder meer verborgen camera's gebruiken. 

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Ex-handelaar Goldman Sachs schuldig aan fraude

© epa.Fabrice Tourre van de Amerikaanse bank Goldman Sachs heeft zich schuldig gemaakt aan fraude. Dat besliste een jury in New York. Het ging om een van de meest spraakmakende rechtszaken die zijn voortgekomen uit de hypothekencrisis van 2007 en 2008.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Goud staat voor sterke correctie

Ik kwam onderstaande tweet tegen van Gerald Celente. De goudprijs noteert nu iets boven de $ 1.300. Tot voor kort was dit niveau een weerstand. Nu is het al enige tijd een steun geworden. Vandaag staan de werkloosheidscijfers op het programma. Deze cijfers hebben de laatste maanden de goudprijs ALTIJD naar beneden geduwd. De kans is dus groot dat we vandaag door de steun van $ 1.300 zakken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

5 redenen waarom iedereen deze stierenmarkt haat

Niemand gelooft in deze stierenmarkt, en toch blijven de Amerikaanse aandelen maar stijgen. De meeste beleggers hebben schrik om in te stappen op een slecht moment. Er zijn verschillende redenen die de mensen angstig maken en waarom ze deze stierenmarkt haten zegt MarketWatch.