Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 29081 tot 29085
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Peter Schiff: “Veel landen met een zwakke munt zijn overkop gegaan”

Er zijn nog zekerheden in deze wereld. 1 van die zekerheden is dat er nog nooit een land failliet is gegaan omdat de munt van dat land te sterk was geworden. Omgekeerd zijn er wel veel landen failliet gegaan omdat hun munt te zwak was geworden. De keuze lijkt zodoende snel gemaakt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Europese autoverkoop krijgt nieuwe klap in eerste jaarhelft

Tijdens de eerste helft van dit jaar zijn in de Europese Unie 6.204.990 nieuwe personenwagens verkocht. Dat is een daling met 6,6 procent tegenover de eerste helft van 2012, zo meldt koepelfederatie ACEA dinsdag.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Hoe Obamacare van de VS een part-time maatschappij maakte

De Patient Protection and Affordable Care Act, in de Amerikaanse volksmond vaak Obamacare genoemd,  heeft het aantal part-time jobs in de VS de hoogte ingejaagd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Nieuwe cijfers wijzen op verdere economische krimp

Het tweede kwartaal heeft niet het economisch herstel gebracht waarop gehoopt werd. Het Centraal Bureau Statistiek (CBS) maakte maandag bekend dat de winkelverkopen in mei zijn gedaald.

Bron: energievergelijking.nl
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Extra banen verwacht voor sector duurzame energie

Volgens het nieuwe energieakoord komen er goede afspraken omtrent de energiebesparing. Word er extra geld uitgetrokken voor schone technologie en ons klimaatbeleid. Het zal extra banen opleveren in de bouw. Dit zijn nog maar enkele punten.