EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2911 tot 2915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Greenspan: Obligatiemarkt is de grootste bubbel

Beleggers die wachten op een correctie van de aandelenmarkt kunnen beter naar de obligatiemarkt kijken, omdat daar de echte bubbel zit. Dat zegt Greenspan in een interview met Bloomberg. Hij verwacht dat de rente binnenkort weer zal stijgen, waardoor de waarderingen van zowel aandelen als obligaties sterk zullen dalen. Ook voorziet hij een periode van stagflatie door het uitblijven van sterke economische groei en het oplopen van de inflatie.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

China meer en meer in conflict met buurlanden omwille van grondstoffen en energie

De opkomst van grootmacht China gaat niet enkel gepaard met conflicten met andere bestaande grootmachten maar creëert ook de nodige spanningen in de eigen regio. Onder meer de drang naar energie en grondstoffen zorgt voor problemen met diverse buurlanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Chinese vraag naar goud opnieuw gestegen

De Chinezen laten weer van zich horen op de goudmarkt. In de eerste zes maanden van dit jaar kochten de Chinezen maar liefst 51 procent meer goud dan dezelfde periode van vorig jaar. Volgens analisten en marktkenners wordt er naar veilige beleggingen gezocht omwille van de verhoogde financiële en geopolitieke risico’s.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Rusland: militaire vliegtuigen krijgen ‘moordlasers’

Rusland werkt aan een nieuwe generatie gevechtsvliegtuigen die over lasers beschikken die aanvalsapparatuur van vijandige vliegtuigen kunnen uitschakelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Is de rek uit de groei?

Ondanks dat macro-econoom Kees de Kort verrassend positief is over de groeicijfers van Amerika en Europa, zijn de vooruitzichten volgens hem niet zonovergoten. Het zou wel eens zo kunnen zijn, dat we met de huidige groei de top wel zo'n beetje hebben bereikt.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs