Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 29101 tot 29105
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Genk eist schadevergoeding van Ford

De vergoeding moet compensatie bieden voor de inkomsten die de stad vanaf 2014 misloopt als gevolg van de aangekondigde sluiting van de Genkse Ford-fabriek. Dat meldt het stadsbestuur maandag. 

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

25 feiten over Detroit waarvan u achterover zal vallen

Detroit, ooit één van de meest iconische en rijkste Amerikaanse steden, is failliet. Hoewel het officiële faillissement wellicht nog maandenlang zal aanslepen, is er geen ontkomen meer aan. Michael Snyder onderstreept die realiteit op zijn blog met deze 25 onthutsende feiten over de ooit zo welvarende stad.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Tot 450.000 euro voor federale overheidsmanagers

Minister van Overheidsbedrijven Jean-Pascal Labille (PS) wil het salarispakket voor overheidsmanagers in bepaalde gevallen tot 450.000 euro laten stijgen. Het basissalaris zou beperkt blijven tot 290.000 euro, zoals Labille's voorganger en partijgenoot Paul Magnette reeds wilde. De ministerraad buigt zich woensdag over het dossier, zo schrijven de zakenkranten L'Echo en De Tijd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

3 Tech-aandelen die je misschien best verkoopt

De technologieaandelen doen het bijzonder goed dit jaar. Hoewel de resultaten nog goed meevallen, kregen aandelen zoals Intel, Microsoft en Google vorige week enkele klappen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

Het is niet de goudprijs die stijgt, het is de waarde van het fiatgeld dat daalt

Dick Seegers schrijft altijd mooie stukken op Biflatie.nl. In zijn laatste stuk "Maar er is geen goud genoeg…of toch wel?" heeft hij het onder andere over 3 misvattingen dat goud zijn waarde heeft omdat er zo weinig van is. De stock-to-flow ratio zorgt echter voor een andere kijk op de waarde van goud. De waarde van goud blijft in principe gelijk. Een prijsstijging van de goudprijs is dus in feite een daling van de waarde van het fiatgeld.