Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 29101 tot 29105
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Wordt olie de volgende grondstof die crasht?

Goud, zilver en andere grondstoffen hebben al een sterke daling achter de rug, maar olie niet. De olieprijs staat zelfs terug boven de $ 100 door de onrusten in Egypte nadat het in april was teruggezakt tot $ 86. De olieprijs komt nu niet meer overeen met de economische realiteit zegt

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Beurzen schrikken van Portugal en China

AMSTERDAM (ANP) - De aandelenbeurzen in Europa zijn woensdag met verlies gesloten. De nieuwe onrust in de eurozone, aangewakkerd door de politieke crisis in Portugal, en tegenvallende economische cijfers uit China zetten de seinen voor beleggers op rood.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Waar is al het geld van China naar toe?

China wordt al geruime tijd met een vreemd fenomeen geconfronteerd. De kredietverstrekking in het land groeit sneller dan de economie zelf, wat betekent dat er geld op een mysterieuze manier verdwijnt. Waar is al het geld naartoe dat in China werd geïnvesteerd, zo vraag men zich af.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Meer banen in bedrijfsleven VS

De werkgelegenheid in het Amerikaanse bedrijfsleven is in juni met 188.000 banen gegroeid. Dat maakte loonstrookverwerker ADP vandaag bekend.

Bron: waarheidzoeker.nl
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Aantal gedwongen huizenverkopen met verlies neemt schrikbarend toe

Het aantal gedwongen huizenverkopen met verlies, waarvoor de belastingbetaler garant staat, neemt schrikbarend toe. In de eerste helft van 2013 waren er 48% méér mensen die een beroep deden op de Nationale Hypotheek Garantie dan in dezelfde periode vorig jaar. Het vermogen van de NHG zal daardoor afnemen in de tweede helft van dit jaar, verwacht het fonds. Is de pot leeg, dan staat de Nederlandse belastingbetaler garant voor honderden miljarden euro’s aan hypotheken.