EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29101 tot 29105
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Censuur!

Quote van de Dag : “Censorship is advertising paid by the government”.  Federico Fellini,  Italiaans filmmaker 1920-1993.  De populaire videosite YouTube censureert duizenden filmpjes die u en wij niet mogen zien.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Google ontwikkelt eigen autonoom rijdende auto

Google is bezig met de ontwikkeling van een eigen autonoom rijdende auto, in plaats van zijn techniek altijd in de wagens van andere fabrikanten in te bouwen. Dat zegt de goedingelichte technologiejournalist Amir Efrati, die vroeger voor de Wall Street Journal werkte.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Mathijs Bouman: Verkoop ABN Amro zonder Goldman Sachs

Goldman Sachs mag geen rol spelen bij een eventuele beursgang van ABN Amro, vindt Z24's Mathijs Bouman. Foto EPA

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Geld besparen: opzeggen

 1) Maak een lijstje van al uw verzekeringen, abonnementen en lidmaatschappen en beslis ( samen met uw partner en betrokkenen) welke u op gaat zeggen. U zult merken dat alleen het aanleggen van een lijstje al helpt om overzicht te krijgen. 

Lees verder op rodedeur.com
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2013

Passief Inkomen met Google Adsense

leert u de geheimen van het opbouwen van een inkomen met Google Adsense. Het opbouwen van een Passief Inkomen met Google Adsense is niet zo heel moeilijk wanneer u weet hoe het...

Waar moet ik beginnen? Mijn verhaal zal voor veel alleenstaande moeders bekend in de oren klinken. Met twee schoolgaande kinderen en het huishouden blijft er niet veel tijd over voor mijn eigen leven. Je wilt toch het allerbeste voor je kinderen. De sociale druk is immens en mijn kinderen mogen absoluut niet bezwijken aan pesterijen en andere druk. Dus wil je graag dat nieuwe truitje, die mooie schoenen of die G Star spijkerbroek voor ze kopen. Maar dat moet wel kunnen. En van een uitkering kan dat gewoon niet. Leven van een uitkering is voor een alleenstaande zwaar. Voor een één ouder gezinnetje is het misschien nog wel zwaarder. Na de zoveelste keer dat mijn jongste thuiskwam omdat hij gepest werd met zijn schoenen, was voor mij de maat vol. Ik ben op zoek gegaan naar bijverdienste vanuit huis en thuiswerk. Wat een beerput trok ik open! Piramidespelen, fraude met bankrekeningen, netwerk marketing bedrijven en noem maar op. Eigenlijk was niets voorbestemd voor mij. Ja de gouden bergen die me voorgespiegeld werden waren aantrekkelijk. En in mijn dromen zag ik mijn kinderen al als blije wezentjes door het leven gaan. Maar de tol die ik ervoor moest betalen was gewoonweg te hoog. Ik wilde niet leuren met producten of diensten die oninteressant of zelfs veel te duur waren. Waarom Aloë Vera aanbieden aan je vrienden en kennissen wanneer je dit ook bij het Kruidvat voor een paar Euro’s kunt krijgen. Je hele persoonlijke geloofwaardigheid gaat naar de knoppen met deze aanbiedingen. Ik kon wel door de grond zakken toen ik andere moeders op het schoolplein over me hoorde roddelen. Dat nooit meer dus.

Lees verder op passiefinkomenmetgoogleadsense.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs