EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29111 tot 29115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Op deze manier verdubbel je de winsten van uw goudmijnaandelen

Goud is weer in. Maar wat nog meer is, goudmijnaandelen zijn ook weer in. Tot voor enkele maanden waren de goudmijnaandelen de meest verguisde sector die er was. Als belegger deed je al een vreugdedans als de aandelen eens een dag niet in het rood eindigden. Maar sinds eind juni is de trend gekeerd. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Hypotheekschuld grootste risico aller tijden

Het wordt geleidelijk aan duidelijk dat de economische krimp in Nederlands een stuk groter is dan in de omringende EU-landen. Door sommige waarnemers is al voorspeld dat ons land Spanje achterna zal gaan wat betreft de ernst van de recessie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Woningcorporaties en het stunten met huizenprijzen

Onlangs stond makelaar- en vastgoedminnend Nederland in vuur en vlam door het proefballonnetje van minister Blok. De minister wil het mogelijk maken dat corporaties tot wel 25% korting mogen geven op de taxatie of WOZ waarde van de koophuizen. Schandalig natuurlijk! Corporaties zullen massaal, althans dat is de vrees, hun woningen tegen dumpprijzen van de hand te doen met als gevolg dat soortgelijke woningen van particulieren meteen in (verkoop) waarde zullen dalen.

Lees verder op corporatienl.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Duits-Nederlands belastingverdrag bevat verrassingen

Duits-Nederlands belastingverdrag bevat verrassingen

Duits-Nederlands belastingverdrag bevat verrassingen

Duitsland is voor veel Nederlanders een attractief land om te wonen. Onder meer gepensioneerden weten de ruimere huizen en de lagere belastingtarieven in het buurland te waarderen. Helaas heeft het nieuwe verdrag ter voorkoming van dubbele belasting tussen beide landen, dat (na ratificatie door beide volksvertegenwoordigingen) waarschijnlijk op 1 januari 2014 in werking zal treden, voor een aantal van de in totaal ongeveer 150.000 in Duitsland wonende Nederlanders, nogal negatieve gevolgen.

Lees verder op mondi.nl
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2013

Waarom verliezen we onze koopkracht?

Iedereen weet dat de reële lonen de productiviteit niet heeft gevolgd. We weten ook dat onze lonen minder snel stijgen dan inflatie waardoor we aan koopkracht inboeten. Maar hoe komt dit allemaal, waarom gebeurt dit? 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs