Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 29111 tot 29115
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Wat leert ons een blik op de COMEX?

De COMEX is vooral een papieren goudmarkt en wordt door vele analisten verwacht in elkaar te vallen. 

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Portugese markten in zwaar weer door politieke crisis

Aandelen en obligaties dalen woensdag in Portugal nadat minister van buitenlandse zaken Paulo Portas, de leider van de junior partij in de regeringscoalitie, is afgetreden. Dit veroorzaakt de grootste politieke crisis sinds het Zuid-Europese land twee jaar geleden door een internationale bailout gered moest worden.

Bron: autoschadeportaal.nl
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Autoverzekeraar schrapt 2.000 banen

De Britse autoverzekeraar Direct Line schrapt 2.000 banen om de kosten verder terug te dringen. Dit heeft Nu.nl bekend gemaakt.

De maatregel moet de jaarlijkse kostenverlagingen brengen op 130 miljoen pond in 2014. Bij een eerdere besparingsronde, waarbij bijna 900 banen verloren gingen, werd gemikt op een kostenverlaging van 100 miljoen pond per jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

5 redenen dat het herstel van de aandelenmarkt vals was

De Europese beurzen donderen naar beneden door de nieuwe zorgen in Egypte en vooral in Portugal. Maar MarketWatch zag eerder al 5 redenen waarom het herstel van de Amerikaanse aandelen niet zou blijven duren. Het algemene beeld laat nog steeds een milde correctiefase zien.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 3 juli 2013

Dienstensector eurozone krimpt

De dienstensector in de eurozone is in juni opnieuw gekrompen. Dat maakte marktonderzoeker Markit woensdag bekend op basis van een definitief cijfer.