EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29116 tot 29120 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 september 2013

'Confiscatie van spaargeld wordt globale trend'

Patrick BazHet principe van de ‘bail-in’, die bestaat uit rechtstreekse geldconfiscatie in Cypriotische stijl, wordt in andere delen van de wereld niet enkel bespreekbaar maar nu ook toegepast.

The Economic Collapse blog verzamelde enkele voorbeelden van een zorgwekkende trend die nu al aangeeft dat geen enkel pensioenfonds ter wereld ooit nog 100% veilig zal zijn:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Marc Faber: "De kredietbubbel zal op dramatische wijze imploderen"

Volgens Marc Faber is deze crisis veel ernstiger dan die van de afgelopen decennia. De schulden zijn zo groot dat ook de reële economie schade zal ondervinden van deze kredietcrisis. Prijzen van vastgoed, aandelen, obligaties en grondstoffen zijn door de kredietgroei enorm gestegen. Het is één grote bubbel die zal imploderen, samen met de Amerikaanse dollar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

'Italië brengt eurocrisis terug'

De 10-jarige rente op Italiaanse staatsobligaties ging hard omhoog in reactie op berichten van afgelopen weekend dat de regering in Italië wankelt na het aftreden van een aantal ministers van de partij Volk van Vrijheid (PdL).

De 10-jarige rente op Italiaanse staatsobligaties ging hard omhoog in reactie op berichten van afgelopen weekend dat de regering in Italië wankelt na het aftreden van een aantal ministers van de partij Volk van Vrijheid (PdL).

De rente in Italië steeg maar liefst 17 basisipunten naar naar 4,6%. Ook de rente in Spanje liep flink op naar 4,45%, een plus van bijna 10 basispunten.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Sluiting overheidsdiensten VS aanstaande

Het lijkt vrijwel onvermijdelijk dat vanaf middernacht (lokale tijd) een deel van de Amerikaanse overheidsdiensten wordt stilgelegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

De werkelijke waarde van goud en zilver is …

Dick Segers schrijft op Biflatie weer een mooi stuk over de werkelijke waarde van de goud- en zilverprijs. Hij baseert zich daarvoor op een analyse van Xinshan Zhou die goud en zilver bekijkt als monetaire grondstof, maar die ook kijkt naar de commerciële en culturele waarde van deze edelmetalen. De conclusie is echter dezelfde; op lange termijn kan de prijs alleen maar stijgen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs