Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 29121 tot 29125
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Bombardier is bullish voor de BRIC’s

Bombardier Commercial Aircraft President Mike Arcamone legde deze week een opmerkelijke verklaring af. De Canadese verkoper van commerciële vliegtuigen is bullish voor de BRIC’s en dat optimisme is gebaseerd op de recente evolutie van de bestellingen.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Miljard schikking Citigroup met Fannie Mae

De Amerikaanse bank Citigroup betaalt bijna 1 miljard dollar ( circa 750 miljoen euro) aan hypotheekverstrekker en -verzekeraar Fannie Mae bij wijze van schikking in langlopende zaken die Fannie Mae tegen de bank had lopen. Dat is maandag bekend geworden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Directeur bank Vaticaan stapt op

De directeur van de bank van het Vaticaan, Paolo Cipriani, en zijn plaatsvervanger, Massimo Tulli, zijn maandag opgestapt. Dit blijkt uit een verklaring van de kerkelijke staat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Dump jij ook je obligaties? Lees dit eerst

Sinds Bernanke duidelijk heeft gemaakt dat hij overweegt om zijn inkoopprogramma genaamd quantitative easing terug te draaien, zijn de rentevoeten omhoog geschoten. Een stijging van de rente zorgt voor een daling van de waarde van een obligatie. Hierdoor zijn beleggers in paniek hun obligaties beginnen te verkopen. Is dit wel verstandig vraagt

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

‘Doet u mij maar een bubbel’

“We moeten bubbels omarmen. In elk geval tot op een zeker punt.”Frances Hudson is 

global thematic strategist bij het Schotse Standard Life Investments. Volgens Hudson is er geen wezenlijk verschil tussen de tulpenbubbel van een paar eeuwen geleden en de goudbubbel die we nu leeg zien lopen. “Bubbels zijn er altijd geweest en zullen er altijd zijn, omdat we steeds weer in dezelfde valkuilen trappen.”