EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29121 tot 29125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Bereidt China een aanval op dollar voor?

China is in een recordtempo de grootste goudproducent ter wereld geworden met naar verwachting een productie van 440 ton dit jaar.

.  Niets van dit goud verlaat het land en daarnaast importeert China ook nog massaal goud via Hong Kong – tijdens de eerste helft van dit jaar zo’n 726 ton – en koopt het tevens goudbedrijven op in Afrika en Latijns-Amerika. Het officiële goudbezit van China is nu 1054 ton, maar dit cijfer dateert alweer van 2009. Gaat het zijn goudvoorraad gebruiken om de dollar aan te vallen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Nederland en de Nederlanders: Onzeker en verdwaald

Wie het nieuws, de reacties en de commentaren volgt die kan niet anders dan de indruk krijgen dat wij Nederlanders het even niet meer weten. Dat we met zijn  allen stilzitten of juist als dwazen alle kanten uitrennen. Velen blijken er boos te zijn op politici, maken zich druk over van alles en nog wat.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Acties douaniers Brussels Airport gaan voort

De douaniers voeren nog steeds actie tegen het forfaitair vergoedingssysteem dat de overheid wil invoeren. Volgens vakbondsafgevaardigde Marc Nijs (ACV) worden er op de luchthaven van Zaventem nog steeds stiptheidsacties gehouden, met extra wachttijden voor passagiers en vracht tot gevolg. De spanning in de haven van Antwerpen neemt intussen toe. Morgen zou de topman van de douane, Noël Colpin, een nieuw voorstel aan de bonden voorleggen, waarover het ACV woensdag zijn achterban zal raadplegen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Finland overschrijdt voor het eerst norm voor staatsschuld

Finland gaat volgend jaar voor het eerst de Europese norm over de staatsschuld met voeten treden. Dat heeft de regering vandaag erkend. Daarmee verliest het Scandinavische land zijn prestigieuze status van enige Europese lidstaat die steeds de Maastrichtnormen heeft gerespecteerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

De toekomst van ons geld is digitaal, niet fysiek

Economen zijn geëvolueerd en zijn afgestapt van een goudstandaard als de norm van ons geldsysteem. De goudstandaard werd vervangen door reserves en cash van de centrale banken alsof er niets veranderde. Tijdens de goudstandaard waren er de goudkevers, nu zijn er de papieren kevers.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs