EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29121 tot 29125
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Nobelprijswinnaar: 'Nederland doet alles fout'

Het Nederlandse beleid om de crisis te bestrijden door strenge bezuinigingen kan geen genade vinden in de ogen van econoom en Nobelprijswinnaar Paul Krugman. In een blog op de website van de krant New York Times steekt de liberaal dinsdag de draak met 'het gehele Nederlandse politieke centrum dat Het Juiste wil doen, en dat ook heel krachtig doet'.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

'Hypotheek aflossen met levensverzekering straks makkelijker'

Nederlanders kunnen binnenkort gemakkelijker hun levensverzekering vervroegd opnemen, als ze daarmee hun hypotheek aflossen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Aantal langdurig arbeidsongeschikte 50-plussers met 20 procent gestegen

Het aantal langdurig arbeidsongeschikte 50-plussers is de voorbije vijf jaar met 20 procent gestegen. Die toename doet de lichte daling van het aantal bruggepensioneerden ruimschoots teniet. Karel Van Eetvelt, topman van ondernemersorganisatie Unizo, pleit in De Standaard en Het Nieuwsblad voor een strengere aanpak.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Kabinet laat gemiddeld € 13,5 miljard per jaar aan inkomsten lopen

Op Prinsjesdag 2013 zal het kabinet Rutte ons vertellen hoe de 6,3 miljard aan extra bezuinigingen doorgevoerd zullen worden. Dat de bezuinigingen tot nu toe voornamelijk bestaan uit lastenverzwaringen voor de burger is algemeen bekend. De gevolgen kennen we ook: minder besteedbaar inkomen, minder vertrouwen en dus minder consumptieve bestedingen, met als resultaat een stagnerende economie. Het gevolg daarvan is dan weer verminderde belastinginkomsten voor de staat, waardoor de staatsschuld verder oploopt enz. enz.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Economisch herstel???

Onlangs is bekend geworden dat de inflatie in NL voor de zoveelste keer is gestegen naar een niveau van 3,1 procent. Een hogere inflatie die hand in hand gaat met deflatie betekent rampspoed voor de (werkende) middenklasse. Hoeveel slechter zou het nog kunnen? Terwijl door deflatie de waarde van je eigen woning in waarde omlaag gaat, zie je tegelijkertijd dat van je zuurverdiende loon elke maand minder overblijft. Er ontstaat bij steeds meer mensen elke maand een groter tekort.

Lees verder op biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs