EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29131 tot 29135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Spotgoedkope schone brandstof die niemand kent

Groengas :documentaire Plankgas!

Groengas :documentaire Plankgas!

Schoner rijden, dat willen we allemaal wel. Zo ook journalist Marie-Claire van den Berg. Ze ging op zoek naar een brandstof die het milieu zo min mogelijk belast en kwam uit bij groen gas. Volgens verschillende onderzoeken is rijden op groen gas samen met de elektrische auto de schoonste manier van rijden. En het is ook nog eens de helft goedkoper dan benzine! Maar waarom rijden er dan zo weinig mensen op groengas? Kloppen die onderzoeken wel of zit er een addertje onder het gras? Waar komt dat groene gas eigenlijk vandaan? In Plankgas! gaat Marie-Claire op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Over klimaatneutrale koeienscheten, de kracht van rottend afval, een Porsche die op poep rijdt en een overheid die er een potje van maakt.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Goud: Bull of Bear?

De gemoederen rond de goudprijs lopen hoog op de laatste dagen. Niet verwonderlijk, want na een 2 jaar durende correctie leken de bulls de touwtjes eindelijk weer in handen te nemen. De bodem was in juni gezet en we konden ons opmaken voor een ongekende stijging aldus de vele goud goeroes, die over elkaar heen vielen om de prachtigste koersdoelen voor te spiegelen. Maar met het breken van de steunzone op 1350 dollar afgelopen week lijkt er een flinke kink in de kabel te zijn gekomen. Of toch niet?

Lees verder op cfd-handel.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Goudmijnaandelen: nieuwe rally of terug naar af

Sinds het dieptepunt eind juni hebben de goudmijnaandelen er een sterke rally opzitten. Helaas werd een (groot) deel van deze rally al weer teniet gedaan door de daling van de laatste weken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Is burgerlijke ongehoorzaamheid de oplossing? deel 1

Er wordt niet naar de burger geluisterd.  Verkiezingen halen niks uit. 

Er wordt niet naar de burger geluisterd.  Verkiezingen halen niks uit. 

The powers that be doen gewoon hun zin.  Eerst geld verspillen en dan de bevolking ervoor laten opdraaien.  Jongeren, ouderen, werkenden, niet-werkenden – niemand wordt gespaard (behalve de toplaag en de banken natuurlijk).  Wat rest een weldenkend en bewust levend mens nog dan

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2013

Mathijs Bouman: Rutte perst olifant door sleutelgat

Lukt het Mark Rutte ook om een olifant door een sleutelgat te persen? Zijn kabinet wil in 2014 voor zes miljard aan ombuigingen doorvoeren, maar de toch al beroerde economie mag er niets van merken. Mathijs Bouman analyseert.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs