EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29141 tot 29145
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 13 gratis tips voor je samengevat:

Tesla zit op schema om dit jaar 21.000 voertuigen te verkopen

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2013

Kabinet wil toezicht in bankensector aanscherpen

"Consumenten en bedrijven zijn sterk afhankelijk van banken", aldus Dijsselbloem in het document. "Daarom is het belangrijk dat de bancaire sector goed functioneert, met minder grote risico's dan in het verleden." Met zijn toekomstvisie wil hij de bankensector weer sterk en stabiel maken en bijdragen aan het vertrouwen in de sector.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2013

Op lange termijn winnen aandelen altijd

Waarin kan je best beleggen als je alleen maar moet kijken naar de tijd? Het antwoord is aandelen. Onderstaande grafiek van Merrill Lynch laat zien dat doorheen de tijd aandelen alleen maar in waarde stijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2013

Microsoft topman Steve Ballmer vertrekt binnen een jaar

Steve Ballmer heeft zijn vertrek aangekondigd als CEO van Microsoft. Hij blijft totdat er een opvolger is gevonden. Ballmer vindt zelf dat het softwarebedrijf nieuw bloed nodig heeft.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2013

Gooi die obligatiefondsen nog niet te snel buiten

De stijging van de rentevoeten doet de waarde van obligaties dalen, dat is alvast de meest ingenomen stelling van de meeste beleggers. De stijging van de laatste maanden zorgt er dan ook voor dat vele (particuliere) beleggers hun obligatie(fondsen) verkopen. Volgens Reuters is dit echter een misvatting, zo legt

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs