EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29141 tot 29145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

De FED : beter af zonder (deel 1)

Wat kan het u eigenlijk schelen wie in de verre Verenigde Staten straks de nieuwe Voorzitter van de Amerikaanse centrale bank wordt? Nou, laat ons u verzekeren : het is van het allergrootste belang! Op 31 januari 2014 eindigt het mandaat van professor Ben Bernanke; wie gaat het puin dat ook hij weer zal achterlaten ruimen of…nog erger maken?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

Telenet rekent duizenden klanten tot helft te veel aan

Duizenden klanten van Telenet hebben deze maand een factuur gekregen die hoger is dan normaal. In sommige gevallen werd tot de helft meer aangerekend, meldt de VRT.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

Zijlstra noemt sociaal akkoord niet heilig

Volgens Halbe Zijlstra valt er toch nog te praten over aanpassingen in het sociaal akkoord. De afspraken tussen kabinet, werkgevers en werknemers zouden nog kunnen worden aangepast.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 september 2013

Waar zijn de kopstukken van Fortis en Dexia naartoe?

Meeste hoofdrolspelers bankencrisis terug op post Michielsen: "Het grote publiek wil verandering zien" vr 20/09/2013 - 21:02 Jos De Greef Vijf jaar geleden zadelde de ondergang van financiële systeembanken zoals Fortis en Dexia ons land op met politiek paniekvoetbal en een berg aan problemen en grote staatswaarborgen. Wie is daarvoor verantwoordelijk?

In de zomer en het najaar van het financiële rampenjaar 2008 zagen we een reeks topmanagers van grote financiële groepen verdwijnen van het toneel. Toch zijn die niet ver weg. De meesten onder hen hebben een nieuwe en even zeer goedbetaalde baan ontdekt, zo blijkt uit "Terzake" op Canvas vanavond.

Lees verder op deredactie.be
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2013

10 landen met de grootste goudreserve

De 10 landen met de grootste goudreserve is heel geschikt voor al onze would-be criminals, de mensen die de films Ocean’s ten, elven, twelve tot en met six-thousend te veel hebben gezien, hier de gouden tip. We laten ff zien wel land je van welke hoeveelheid goud je kan beroven. Wist je dat wij met 17 miljoen mensen 54 ton meer goud hebben dan 1,2 miljard Chinezen. Kijkuhhh…

Een goudreserve wordt door sommige instellingen, waaronder veel centrale banken, aangehouden als opslag van waarde. Eind 2005 was ongeveer 18% van al het goud op de wereld in handen van dergelijke instanties als valutareserve. 39% daarvan was in handen van landen binnen de Europese Unie.

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs