Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 29176 tot 29180
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

'Zorginstelling Amsterdam dreigt 1100 mensen te ontslaan'

De Amsterdamse zorginstelling Amstelring zou 1100 medewerkers op straat willen zetten, een derde van het totale personeelsbestand. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Chinese minister verwacht lagere economische groei

China verwacht dat zijn economische groei dit jaar zal afzwakken tot 7 procent. Dat liet minister van Financiën Lou Jiwei zich vandaag ontvallen. De regerende communistische partij heeft de eerder gepubliceerde prognose van 7,5 procent nochtans nog niet verlaagd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Portugal vraagt uitstel evaluatie trojka

Portugal heeft zijn internationale geldschieters gevraagd om de volgende evaluatie van de economische vorderingen van het land uit te stellen. Dat meldde het Portugese ministerie van Financiën donderdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Goudmijnaandelen op het beste koopmoment in 13 jaar!

Vrijwel niemand hecht nog enig geloof in goudmijnaandelen. Zelfs de analisten met een lange staat van dienst wierpen recent de handdoek in de ring: zelfs voor hun is de ‘pijn’ ondragelijk geworden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Goldman Sachs ziet China nog altijd zitten

De argwaan t.o.v. China is de laatste tijd weer toegenomen en daar zijn verschillende redenen voor. Enkele macro-economische data hebben niet helemaal gegeven wat er van werd verwacht. Meteen is iedereen opnieuw ‘harde landing’ beginnen te schreeuwen.