Nieuws / Artikelen met het woord

57308 artikelen gevonden. Artikel 29191 tot 29195
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Biflatie Bulletin : De beurs deze week

De beurs deze week

Ze gaat in ieder gevaleen woelige week tegemoet.  Stijgen of dalen, ja dat weten we maar wat is het waarschijnlijkst ? Verslaafd als ze is aan het funny money van Helikopter Ben Bernanke… nu hij net gezegd heeft die helikopter weleens aan de grond te willen houden… de meeste kans krijgt voor mij de zwaartekracht, naar beneden dus.  Wall Street sluit dan ook nog eens een halve dag woensdag en gans de donderdag.  Vandaag werd ook bekend dat de Chinese economie verder vertraagt maar dat het in Japan dan weer iets beter gaat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Acties Katoen Natie breiden uit, verzoeningspoging op komst

De acties van de vakbonden bij Katoen Natie zijn sinds vanochtend uitgebreid naar Abes, op rechteroever. Er werden opnieuw deurwaarders ingeschakeld door de werkgevers. Intussen komt er deze voormiddag een nieuwe verzoeningspoging.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

Productie krimpt vijfde maand op rij

De industriële productie in Nederland kromp in juni voor de vijfde maand op rij. Dat blijkt uit de Nevi PMI index. Deze steeg van 47,7 in mei tot 47,8 in juni. Dat is echter nog altijd onder de grens van 50. Er is dus nog altijd sprake van krimp, zij het fractioneel minder.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

De cirkel voor Griekenland is rond: het land is opnieuw een ontwikkelingsland!

Vormt Griekenland de voorbode van wat ook de rest van Europa in een niet zo verre toekomst te wachten staat? De cirkel voor Griekenland is rond: het land is opnieuw een ontwikkelingsland geworden. Zeer tegen de zin van de Grieken zelf, die allesbehalve fier zijn op de nieuwe status.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 1 juli 2013

De nieuwe Europese tijdbom is tussen de 15 en 29 jaar oud

Adem AltanDe leiders van de EU-landen beslisten vorige week acht miljard euro te investeren in de strijd tegen de jeugdwerkloosheid en dat tot 2015.