EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29196 tot 29200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

7 redenen waarom de Fed nog niet gedaan heeft met printen

Tapering is niet hetzelfde als het einde van de monetaire expansie via quantitative easing. Als je gelooft dat quantitative easing gelijk staat met het printen van geld (daar zijn nogal wat discussies over), dan is tapering slechts het minder printen van geld, maar nog steeds printen van geld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

Von Greyerz: Fed zal niet gaan ‘taperen’

economische lot ligt in de handen van Bernanke. Egon von Greyerz, de stichter van de prestigieuze Zwitserse beleggingsvennootschap Matterhorn Asset Management, zegt dat de Amerikaanse centrale bank níet zal gaan “taperen”. De FED kan zich dit volgens von Greyerz gewoonweg niet permitteren. Hierdoor zou de goudprijs flink kunnen gaan stijgen. 

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

'Het einde van de genereuze welvaartsstaat'

De Nederlandse koning Willem-Alexander heeft in zijn eerste jaarlijkse troonrede voor het parlement het effectieve einde van de genereuze Nederlandse welvaartstaat aangekondigd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

Column Kees de Kort | Lichtpuntjesfetisjisten

Soms zit het mee soms zit het tegen. Een paar maanden geleden ging Detroit failliet, maar dat werd afgedaan als incident. Maar nu is ook het veel grotere Chicago ernstig in de problemen. Alleen bij de lichtpuntjesfetisjisten gaan de kurken er nog af.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 18 september 2013

Amerika: niet meer het beloofde land

De Amerikaanse NYPD – we kennen ze alleen maar uit TV series  en daarin staan ze altijd aan de “goeie” kant, zijn het ware helden.  De werkelijkheid is… net even anders. 

“NYPD goons shot two innocent women in their attempt to kill an unarmed man they thought was reaching for a gun.  In a previous shooting a few months back NYPD goons shot seven innocent bystanders in order to kill one man.  Mayor Bloomberg said the officers were ‘heroes’”. 

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs