EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2921 tot 2925
Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Zilverproductie

Er bestaan niet zo heel veel zilvermijnen. De reden daarvoor is dat twee derde van het zilver dat geproduceerd wordt bij mijnbedrijven gewonnen wordt die andere metalen delven en zilver als bonus meekrijgen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Nederlands handelsoverschot op 52 miljard euro

Het Nederlandse handelsoverschot kwam vorig jaar uit op 52 miljard euro. Circa 20 miljard daarvan kwam van goederen die Nederland invoerde, eventueel licht bewerkte en weer uitvoerde, de zogeheten wederuitvoer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Totale waarde cryptocurrencies naar nieuwe record

De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies wereldwijd is naar een nieuw record gestegen van 36 miljard dollar. Vooral de afgelopen maanden schoot de totale market cap van crypto omhoog, zoals goed in onderstaande grafiek is te zien. Van de totale 36 miljard bestaat 21,5 miljard dollar uit bitcoin. Ethereum is goed voor 6,5 miljard en Ripple doet 1,9 miljard. Litecoin en DASH volgen op gepaste afstand met respectievelijk 800 miljoen en 675 miljoen dollar. In totaal zijn er nu 716 verschillende cryptocurrencies volgens Coinmarketcap.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Economische groei valt tegen

De groei van de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal van 2017 stelde teleur. Op jaarbasis was er slechts een groei van 0,7 procent. Nog heel wat werk voor Trump dus?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

7 dingen over geld die je kan leren in 10 minuten en die heel je leven veranderen

Meer weten over geld is meer geld verdienen. Geld is als een klein kind, je moet het opvoeden, leren wat goed en fout is en vooral, je moet het zien groeien. Veel mensen verwaarlozen hun centen en zijn verwonderd waarom het niet meer opbrengt. Toch kan je in 10 minuten al veel te weten komen.

Onderstaande 7 geld tips, van sparen tot beleggen en persoonlijke financiële tips, kunnen jouw leven voorgoed veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs