Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 29201 tot 29205
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Huizenmarkt in cijfers

Goed nieuws voor de huizenmarkt. Er worden weer meer huizen verkocht en de prijzen stabiliseren. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Die spreekt sinds lange tijd weer van herstel.

In het tweede kwartaal lag het aantal verkochte huizen bijna 20 procent hoger dan in het eerste kwartaal van dit jaar. Er werden zo'n 27.900 huizen verkocht. Ook de prijzen zijn amper gedaald ten opzichte van het vorig kwartaal, met -0,3 procent.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Recordaantal bedrijven over de kop

In het eerste halfjaar van 2013 is een recordaantal bedrijven en instellingen failliet gegaan. Vooral in de bouw- en in de handelsector zijn bedrijven hard getroffen. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Problemen ING: geld van klanten onbereikbaar

Grote problemen bij ING. Door technische problemen is het geld van een aantal klanten tijdelijk onbereikbaar. Oorzaak: de overgang naar het Europese betalingssysteem SEPA.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Draai BTW-verhoging terug!

Om de economie te stimuleren, moet de btw-verhoging van vorig jaar worden teruggedraaid. Ook de aanstaande accijnsverhoging op wijn en bier per 1 januari moet van tafel. Met deze dringende oproep gaan vertegenwoordigers van de detailhandel donderdag naar minister Henk Kamp van Economische Zaken, zo meldt De Telegraaf.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Japan heeft nieuw front in ‘currency wars’ geopend

De wereld is een groot strijdtoneel geworden. Naties die in totaal met z’n allen goed zijn voor 70 procent van de globale economische output zijn met elkaar in een verwoed gevecht verwikkeld om de eigen munt zo goedkoop mogelijk te laten noteren.