EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29201 tot 29205
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Bankiers verdelen de buit

Twee oud-medewerkers van JPMorgan Chase worden waarschijnlijk gearresteerd voor hun rol in miljardenverliezen die de Amerikaanse bank vorig jaar leed. De Amerikaanse justitie wil de twee aanklagen, meldden Amerikaanse media zaterdag.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Gelooft u dat de crisis voorbij is?

De Vrijspreker streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

De laatste tijd horen we bijna iedere politicus en “belangrijk doende personen” vertellen dat het beter gaat, dat we het ergste gehad hebben, dat we weer geld kunnen gaan uitgeven. Maar als je naar berichten met cijfers kijkt, krijg je toch een heel andere indruk. Net als in een interview met Paul Schnabel, de ex-directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau heel anders praat nu hij met pensioen is.

Lees verder op vrijspreker.nl
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

PRISM-spionage kan Amerikaanse 'cloud' miljarden kosten

PRISM-spionage kan Amerikaanse 'cloud' miljarden kosten

PRISM-spionage kan Amerikaanse 'cloud' miljarden kosten

Nadat bekend raakte dat de Amerikaanse overheid spioneerde via het internet, is het vertrouwen in Amerikaanse cloud-bedrijven, zoals Google of Amazon, sterk terug gevallen. Het verlies voor die bedrijven wordt op 31 miljard dollar geschat.

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Subsidie terugkerende bedrijven is weggegooid geld

De beweging om werk naar het verre Oosten uit te besteden lijkt om te keren, onder druk van aldaar stijgende lonen en van de stijgende transportkosten. Nederlandse gemeenten proberen daar nu nog wat versnelling in te brengen door het subsidiëren van nieuwe banen voor werknemers uit sociale werkplaatsen, waarvoor ze zelf geen geld meer hebben.

Lees verder op duurzaamnieuws.nl
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Grieks ministerie beboet om datadiefstal

Het Griekse ministerie van financiën heeft een boete van 150 duizend euro gekregen omdat het er niet in is geslaagd de gegevens van miljoenen belastingbetalers afdoende te beschermen. De boete werd opgelegd door de Griekse privacywaakhond. De belastinggegevens belandden in handen van bedrijven.

Lees verder op fok.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs