EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29201 tot 29205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Belgische minister van Financiën Geens heeft geen problemen met Bitcoin

Belgisch Minister van Financiën Koen Geens verklaarde vorige week geen problemen te hebben met Bitcoin, hij voegt er wel aan toe dat slechts weinige Belgen Bitcoins gebruiken. In een parlementaire vraag gaf Geens toe dat de Nationale Bank geen enkel probleem ziet bij het gebruik van Bitcoins. Er werden ook geen richtlijnen gegeven aan de anti-witwas-cel om Bitcoin te bestuderen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Banken hebben niets geleerd van Lehman

De val van Lehman maakte pijnlijk duidelijk dat er een mentaliteitsomslag nodig was in de financiële sector. Weg met de verdorven bankcultuur vol risico, eigen belang en perverse prikkels. Leren van de fouten. Vijf jaar later is hier weinig van terecht gekomen.

Het is deze week vijf jaar geleden dat Lehman Brothers noodgedwongen het faillissement moest aanvragen. Het zou het startschot vormen voor de kredietcrisis die overal ter wereld zijn weerslag kende. Ook in Nederland. Binnen amper twee maanden moesten zowel Fortis/ABN Amro, ING en SNS aankloppen bij de Nederlandse overheid voor steun.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Cyprus krijgt volgende termijn EU-geld

Cyprus krijgt de de volgende termijn aan noodsteun uitgekeerd. Dat hebben de ministers van Financiën van de eurolanden vrijdag tijdens overleg in de Litouwse hoofdstad Vilnius besloten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Rabobank voorziet stabilisering woningmarkt

De Rabobank, de grootste hypotheekverstrekker van Nederland, voorziet dat de woningmarkt ''binnen afzienbare tijd'' stabiliseert. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2013

Nog een beer gooit de handdoek in de ring

Ze zijn er nog altijd, maar ze worden steeds zeldzamer. De beren op de beurs van Wall Street voorspelden onheil in allerlei vormen, maar daarvan is tot dusver nog niet veel in huis gekomen. De beurskoersen stegen en bleven maar stijgen, zodat de beren in de verdrukking raakten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs