EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29206 tot 29210
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Een basisinkomen voor iedereen

Elke inwoner van Cyprus zal vanaf juni 2014 een basisinkomen ontvangen, gebaseerd op de basisbehoefte van iedere burger en ieder huishouden.  Het zal ook de economisch zwakken recht geven op huisvesting, aldus president Anastasiades.  Veel gepensioneerden ook die nu niet of nauwelijks rondkomen zullen aldus meer krijgen.  Communisme revisited of een Lichtend Voorbeeld in zeer moeilijke tijden? De toekomst zal het uitwijzen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Nog geen herstel woningmarkt

De Nederlandse woningmarkt laat in de eerste zes maanden van 2013 nog geen teken van herstel zien. Er werden 45.202 woningtransacties geregistreerd door het Kadaster. Dat zijn er ruim 13.000 (ofwel 22,8%) minder in vergelijking met dezelfde periode in 2012.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: zondag 11 augustus 2013

Inkomsten uit accijnzen op brandstof met 67 miljoen gedaald

De inkomsten uit accijnzen op benzine en diesel zijn in het eerste halfjaar van 2013 gedaald met meer dan 67 miljoen euro ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat bericht De Zondag op basis van cijfers van de FOD Financiën. Verklaringen zijn de verminderde economische activiteit, de financiële onzekerheid van particulieren en het lagere energieverbruik van nieuwe auto's.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 10 augustus 2013

Ruim helft Nederlanders treurt om overname KPN

Ruim de helft van de Nederlanders zou het betreuren als telecombedrijf KPN wordt overgenomen door de Mexicaanse miljardair Carlos Slim.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 augustus 2013

Chinees onderzoek naar omkoping door Sanofi

Nadat eerder de Britse farmaceutische groep GlaxoSmithKline (GSK) al was beschuldigd van corruptie, zijn de Chinese autoriteiten nu ook een onderzoek gestart naar omkoping door de Franse farmaceut Sanofi. Dat meldde het staatspersbureau Xinhua.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs