Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 29211 tot 29215
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Olieprijs stijgt naar record voor 1,5 jaar

De olieprijs is woensdag scherp gestegen nadat uit cijfers van de Amerikaanse overheid bleek dat de voorraden ruwe olie in de VS vorige week sterk zijn afgenomen.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Topman Multi verdacht van miljoenenfraude

Vastgoedmiljonair Hans van Veggel, oprichter en eigenaar van projectontwikkelaar Multi Vastgoed, wordt door justitie beschuldigd van grootscheepse belastingfraude. De man zou via Curaçao tientallen miljoenen euro’s buiten het zicht van de fiscus hebben proberen te houden, om er op die manier 25 miljoen euro wijzer van te worden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Wall Street lager na Fed-notulen

NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse beurzen toonden woensdag een overwegend licht lager beeld. Beleggers verwerkten de notulen van de laatste beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank.

Omstreeks 21.40 uur (Nederlandse tijd) noteerde de Dow-Jonesindex 0,1 procent in de min op 15.283,60 punten. De bredere S&P 500-index zakte eveneens 0,1 procent tot 1651,42 punten terwijl de Nasdaq 0,5 won tot 3521,11 punten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Fed wil meer signalen herstel arbeidsmarkt

Dat blijkt uit de woensdag gepubliceerde notulen van de laatste beleidsvergadering van de Federal Reserve (Fed).

Uit de notulen blijkt dat veel leden tijdens de beleidsvergadering hebben aangegeven dat ''verdere verbetering van de vooruitzichten voor de arbeidsmarkt nodig is voordat het goed is om het tempo van de aankopen te verlagen''. Verschillende leden vinden het echter gerechtvaardigd dat de steun binnenkort wordt afgebouwd.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

11 signalen dat Italië zich aan de rand van de economische afgrond bevindt

Italië is de negende economie ter wereld. Als het land de dieperik ingaat kunnen de EU, noch Duitsland, noch een ander land het redden. Hoewel de voorbije jaren een reeks bezuinigingen werden geïntroduceerd, blijft de schuld van het land enkel toenemen. Een scenario dat we eerder in Griekenland zagen.