EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 29211 tot 29215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Breaking!! GLD weigert goud te leveren aan zijn klanten

Grant Williams heeft aangegeven dat 's werelds grootste goud-ETF GLD recent geweigerd heeft om fysiek goud te geven aan zijn klanten. Mensen die hun aandelen GLD wenste om te ruilen naar fysiek goud, werden met een 'Nee' terug naar huis gestuurd, zo staat op cdfund.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Leegstand van Nederlandse kantoren is hoogste van Europa

Binnenland Nederland kent de hoogste kantoorleegstand in Europa. Aan het begin van dit jaar stond gemiddeld vijftien procent van alle kantoren leeg. Dat blijkt donderdag uit onderzoek van Universiteit Twente, Vrije Universiteit Amsterdam en StedenbaanPlus, een programma voor openbaar vervoer in de Randstad, meldt persbureau Novum.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Democratie of dictatuur?

Democratie, inspraak voor allen - de ideale maatschappelijke situatie eigenlijk maar…is dit ook realistisch? Iedereen, jan en alleman krijgt zogezegd een stem maar in de praktijk? ‘t Werkt gewoon niet meer.  Is een verlicht dictatorschap dan misschien de oplossing?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Nout Wellink voorspelt meer crises

Wellink zegt dat regels geen wondermiddel zijn waarmee crises voorkomen kunnen worden. Niet alle risico's zijn volgens hem af te dekken. "We moeten leren omgaan met de dingen die we niet weten en daarom een robuuster systeem bouwen met fors hogere buffers." 

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Werkgevers Italië positiever over economie

De Italiaanse werkgeversorganisatie Confindustria verhoogde woensdag haar groeiraming voor de Italiaanse economie in 2014. De positievere visie stoelt op een minder diepe economische krimp in het tweede kwartaal dan in de eerste 3 maanden van dit jaar.

Lees verder op volkskrant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs