Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 29221 tot 29225
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Imtech in gesprek met oud-topmannen over bonus

Imtech voert gesprekken met voormalig topmannen René van der Bruggen en Boudewijn Gerner over het teruggeven van uitgekeerde bonussen. Het gaat om de bonus die de oud-bestuurders hebben ontvangen in 2010 en 2011.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

De casinobanken van Europa: Faites vos jeux!

Het Center for Risk Management in Lausanne heeft in een studie de banken gerangschikt die het grootste systemische risico lopen in Europa. Het instituut heeft daarvoor de kapitaalsvereisten van de banken berekend mocht zich een globale financiële crisis voordoen. Als maatstaf wordt daarvoor genomen een daling van de globale beursindexen van 40% op één trimester tijd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Merkel bekritiseert Ierse bankiers: schadelijk voor de democratie

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft de Ierse bankiers van de Anglo Irish Bank hevig bekritiseerd voor hun arrogante uitlatingen over de financiële crisis. "Ik kan alleen zeggen dat de toon bij alle banken dezelfde lijkt", zei ze afgelopen nacht in Brussel.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Sociaal conflict Katoen Natie escaleert bijna zeker naar andere terminals

De sfeer bij het personeel van de logistieke groep Katoen Natie is ondermaats nadat CEO Fernand Huts verschillende medewerkers dagvaardde. Een staking sinds woensdagmiddag aan het Vrasenedok dreigt maandag uit te breiden naar meerdere terminals. Dit weekend zitten de bonden samen voor overleg.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 28 juni 2013

Dit is waarom Europa niet groeit

De excessen in het Europees financieel systeem blijven afnemen, dit zou positief moeten zijn. Maar de schuldafbouw zorgt voor andere problemen. De Europese banken potten geen geld meer op, maar ze ontlenen het ook niet. Aangezien economische groei hand in hand gaat met de groei van kredieten, schetst dit een slecht beeld voor de Europese economie.